reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gazelaczku, ogromne serdeczności imieninowe, dużo zdrówka, radości, podpisania umowy kupna-sprzedaży wymarzonego M, owocnych "starań" i dużo korków z matematyki wyższej ;-):elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Buziaczki dla wszystkich chorusków - Maciusia, Martyni, Milenki :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Kasiu K. współczuję przeżyć. Trzymajcie się tam jakoś.
Mellciu tysiące uścisków i buziaków dla siostry i jej męża. I przede wszystkim siły aby tą tragedię jakoś przetrwali!

alus jesli chodzi o aukcje to licytuje przed samym koncem, czasem sie udaje, czasem nie.........a kurtałka była fajna, no cos moze innym razem.......
zapoluje jeszcze raz :-D:-D

Klaudiuś, dużo zdrówka dla naszego zięciunia !!!! Strasznie Wam współczuję :elvis::elvis::elvis::elvis:
U mnie w domu też łoś chory, co prawda duży, ale wygląda jakby świat miał się skończyć :szok::zawstydzona/y::baffled:

Aniu.Sz co się stało?

Lila - zdrówka dla Milenki!:elvis:

Precz choróbska, a kyszzzzzzzzzzzzzzzzz :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kubus nagadał sie z Julcia emamowa a teraz padł i spi, chociaz było ciezko, ciagle wołał " Jula, Juka"........heheheh, kochane te nasze bobasy!!!

edziu dzieki za pogaduszki!!!!:elvis::elvis::elvis:

alus jesli chodzi o aukcje to licytuje przed samym koncem, czasem sie udaje, czasem nie.........a kurtałka była fajna, no cos moze innym razem.......
zapoluje jeszcze raz :-D:-D

Joaśka, jak jest coś fajnego na czym mi zależy to od razu wpisuję maksymalną kasę jaką jestem gotowa zabulić i niech się dzieje wola nieba :-D . A szczególnie że często wygrywam, nawet do tego maxa nie dochodząc :-p :tak: :tak: :tak: A jak przegrywam no to cóż - nie popadajmy w transakcje nieopłacalne :-p :-p :-p (jakoś trzeba to sobie tłumaczyć ;-) )

reklama
Do góry