reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć laski, no w końcu mam chwilę :-p Michał się kula po łóżeczku, mam nadzieję , że zaśnie koleś :zawstydzona/y: :-p

Edziu - :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: za impr :-p :-p :-p Jak ja to lubię mmmmmmmmmm:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

(ps. pierwsza część "hospitalizacji";-) poszła very ok :tak: :tak: :tak: -:elvis: :elvis: :elvis: )

Melll- bardzo mi przykro:-( :-( :-( :-( Przekaż swojej siostrze najserdeczniejsze pozdrowienia :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Kasia - Martyni zdrowia a Tobie kobieto siły - mam nadzieję, że limit smutków w Waszym życiu jest na wyczerpaniu...:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Lilka byłaś już u lekarza?

Wow, jakie awatarki fajowe, same laski, fiu fiu fiu :tak: :tak: :tak: :tak:

Aśka a jak licytujesz? "na żywca"? bo jak ktoś automat z wyższą ceną zapuścił to w końcówce licytacji nie masz szans - ja już też tak próbowałam-dupa blada ;-) :no: :-p :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Gazelaczku!!!!! Wszystkiego najlepszego imieninową porą!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Klaudia- trzymajcie się, ale szkoda Maciusia :-( :-( :-( :-( Całuski, trzymajcie się i szybkiego powrotu do zdrowia :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Cześć laski:-)

DOROTKO
W DNIU IMIENIN
WSZYSTKIEGO DOBREGO
MIESZKANIA WYMARZONEGO
DZIDZIUSIA UPRAGNIONEGO
I ŁOSIA KOCHANEGO...
florgirassoleh2.gif

reklama
Do góry