reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melll bardzo mi przykro z powodu tragedii,
jaka spotkała Twoja siostrzyczkę:-( :-( :-( :-( :-(
kochana wspomóż ją ode mnie dobrym słowem
i buziakiem na pocieszenie,
najważniejsze by nie winiła ani siebie,ani mąża,
za zaistniała sytuacje............to ktoś potężniejszy od nas
ustala takie sytuacje,nawet jeśli to dla nas bolesne:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Cześć dziewczyny. Nie czytam, tylko wam napiszę, że Maciuś strasznie chory :-( Złapał rotawirusa i od soboty ciągle wymioty i biegunka, 40 stopni gorączki :no: Jest strasznie słaby, ciągle na rączkach, bo na nogach nie ma siły. Jak poszliśmy w sobote do lekarza, to jakaś pinda stwierdziła, że ma angine i mu dała antybiotyk, a w niedziele wezwalismy lekarza do domu, to okazalo się, że gardło czyste i zadny antybiotyk niepotrzebny. Musze leciec, bo znowu kupka
Ach ci lekarze:wściekła/y: :wściekła/y:
Trzymajcie się, paskudny ten wirus:confused:
No i dużo zdrówka dla Maciusia

Melll bardzo mi przykro z powodu tragedii,
jaka spotkała Twoja siostrzyczkę:-( :-( :-( :-( :-(
kochana wspomóż ją ode mnie dobrym słowem
i buziakiem na pocieszenie,
najważniejsze by nie winiła ani siebie,ani mąża,
za zaistniała sytuacje............to ktoś potężniejszy od nas
ustala takie sytuacje,nawet jeśli to dla nas bolesne:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

dziękuje Ci Kasiu :elvis:

ja się właśnie tego boję :-( ale wierze że będzie dobrze
dziś wychodzi ze szpitala - rozmawiałam z nią i dobrze się czuje

poza tym trafiła na świetnego lekarza (fakt że wcześniej był u niego jej mąż:cool2: ) ale bardzo pozytywnie nastawił ją do życia, ona widzi światełko w tunelu i to jest najważniejsze - dał jej nadziej i optymizm :happy:

Ale jestem dziś do niczego:eek: :confused:
Siedzę i piję kawkę, może będzie lepiej

P. pojechał do Warszawy na 3 dni :-( nie wiem jak ja to przeżyję, najgorsze wieczory bo ja się boję siedzieć sama w domu:dry:

Oliwier też ostatnio uwielbia się bawić kluczami, chodzi po domu i wkłada klucze do wszystkich drzwi:-)
Ze spaniem u nas też coś nie tak, zawsze kładłam go i wychodziłam i on sobie sam zasypiał, a teraz się drze:baffled: ale na szczęście jest to krótkie wycie ok 1 min. i gość śpi:eek:

dziękuje Ci Kasiu :elvis:

ja się właśnie tego boję :-( ale wierze że będzie dobrze
dziś wychodzi ze szpitala - rozmawiałam z nią i dobrze się czuje

poza tym trafiła na świetnego lekarza (fakt że wcześniej był u niego jej mąż:cool2: ) ale bardzo pozytywnie nastawił ją do życia, ona widzi światełko w tunelu i to jest najważniejsze - dał jej nadziej i optymizm :happy:
Melll to szczęście trafić na takiego ludzkiego lekarza, przeważnie to robią swoje i reszte mają w d...
Będzie dobrze :tak:

reklama
babulki,ja też na razie lecę

moja Otylcia właśnie zajada sobie środek z granata,
dzięki feriom starszego dziecka,
młodsze na nowo odkryło owoce,
bo to najczęściej poprzez podjadanie Damianowi,
Otylcia próbuje wszystko,to co on je od dawna:tak: :-) :-) :-) :-)

Do góry