reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u mnie OK
tylko czasu jakoś coraz mniej niestety , pozatym u mnie już do jednego komputera jest 4 chętnych bo ostatnio krzysiek też o swoje walczy (elmo albo teletubisie) i ja niestety nie mogę się dopchać, a wieczorami to już mi sie nie chce nawet myśleć co by tu napisać czasem tylko zerknę co tam u was słychać

reklama
Lilka idź kobieto czym prędzej do lekarza:tak:, bo te Twoje problemy mogą być oznaką czegoś niedobrego !! mam nadzieję, że dziś czujesz się lepiej:elvis:

Edytko czuje sie tylko straaasznie zmeczona:happy:
cały dzien chodze jak wypluta :sick: to zmeczenie cos mnie nie puszcza
teraz to czuje sie nawet nie dobrze wiec zaraz mykam do łóżeczka spac bo rano pobudka o 5.30...............boszzz co za godzina

a plamienia mam nadal i to takie ze podpaske nosze....nie jest tak mocne jak @ ale wkładka wymięka :-p
a @ mialam 22-ego stycznia takze cos jest nie tak

poszperałam w necie i takie plamienia nie wróżą niczego dobrego :szok:
naczytałam od nadzerek po jakies polipy,poprzez leczenie luteiną i duphastonem.....rajuska
nie zostaje wiec nic innego jak przejsc sie na przegląd do gina:sick:

oglądałam zdjęcia w galerii i powiem że nie mogę się nadziwić jak szybko te nasze maluchy rosną po prostu szok

Kredziu fajnie ze do nas wrociłaś
kurcze brakuje mi tu ciebie i twoich długich postów ;-) :-)

co za zmiany w avatorkach dziewczyny
Wiki :szok: ja cie chyba normalnie pierwszy raz widze!!!! ale ty wygladasz młodziutko :tak: ;-)

Aniu Sz. fajne zdjątko również :-)

ja ostatnio cos myslalam by z moim zrobic avatorkiem zmiane bo juz patrzec na te zdjecie nie moge:dry: :cool2:

Lilka ja też bym na twoim miejscu nie zwlekała może to nic złego ale po co sie stresować lepiej wiedzieć na czym sie stoi

a tak wogóle to mi sie przypomniało że ja też mam wizyte u gina jutro o....20:10 :szok: chyba zmienie adres bo mnie to wkurza, przecież nie moge planować wizyty na miesiąc wcześniej bo może mi sie np @ przedłużyć albo dostane wcześniej albo później to nie dentysta :no: :wściekła/y:

Lilka ja też bym na twoim miejscu nie zwlekała może to nic złego ale po co sie stresować lepiej wiedzieć na czym sie stoi

a tak wogóle to mi sie przypomniało że ja też mam wizyte u gina jutro o....20:10 :szok: chyba zmienie adres bo mnie to wkurza, przecież nie moge planować wizyty na miesiąc wcześniej bo może mi sie np @ przedłużyć albo dostane wcześniej albo później to nie dentysta :no: :wściekła/y:

a to fajnie ze ci przypomniałam o przeglądzie hahaaa :-D :-D :-D
a swoją drogą to ja myśle o zmianie gina
moja jest swietna ale mnie wkurza :dry:
jak zadzwoniłam wtedy ze mam plamienia to usłyszałam ze ''od tego sie nie umiera''....hmmm poczułam sie jak jakas nawiedzona wariatka co z byle pierdołą zaraz dzwoni
a w wakacje jak byłam na przegladzie to na nastepny kazała mi przyjsc za rok
no jaja jakies :wściekła/y:
kobieta co pol roku powinna byc badana
ach
chyba mimo ze bardzo ja lubie i mam do niej ogromny sentyment to chyba lekarza zmienie bo babka ma powodzenie i chyba juz w piórka obrosła

Aniu fajny ma Kubuś suwaczek, od razu mi cieplej jak na niego patrzę, kojarzy się z latem ehhhhh rozmarzyłam się, dobtrze że już wiosna niedaleko

reklama
Do góry