reklama
kate332
lipcowe mamy'05
a to fajnie ze ci przypomniałam o przeglądzie hahaaa
a swoją drogą to ja myśle o zmianie gina
moja jest swietna ale mnie wkurza
jak zadzwoniłam wtedy ze mam plamienia to usłyszałam ze ''od tego sie nie umiera''....hmmm poczułam sie jak jakas nawiedzona wariatka co z byle pierdołą zaraz dzwoni
a w wakacje jak byłam na przegladzie to na nastepny kazała mi przyjsc za rok
no jaja jakies
kobieta co pol roku powinna byc badana
ach
chyba mimo ze bardzo ja lubie i mam do niej ogromny sentyment to chyba lekarza zmienie bo babka ma powodzenie i chyba juz w piórka obrosła
z moim ginem jest podobnie znaczy sie chodzi o to że sie zmienił ostatnio (na szczęście nie lekceważy jeszcze pacjentek jak twoja) i ciężko sie dostać na wizyte jakiś sławny sie zrobił ostatnio, niby miły facet itp ale mnie wkurza że tam tyle narodu chodzi i zastanawiam sie o której ja jutro do domu wróce bo jak będzie jakieś opóźnienie to chyba zostane tam na noc normalnie
kate332
lipcowe mamy'05
Kate a coz to za opis na gg ;-)
a takie mam ostatnio spostrzeżenio-przemyślenia ;-)
Anikaa
Fan(ka)
Aniu fajny ma Kubuś suwaczek, od razu mi cieplej jak na niego patrzę, kojarzy się z latem ehhhhh rozmarzyłam się, dobtrze że już wiosna niedaleko
fajnie, pewnie się nie mozesz doczekac... wiecie ja mam dzis noc bez R. i tak jakos pusto w domu. zupełnie nie jestem przyzwyczajona ze nie wraca na noc :-(chciałam wam jeszcze napisac ze Karolek jest w trakcie lotu z Oslo do Wawy takze jeszcze troszke i bedzie w domku :-) :-)
a dokladnie to jutro po poludniu
kate332
lipcowe mamy'05
chciałam wam jeszcze napisac ze Karolek jest w trakcie lotu z Oslo do Wawy takze jeszcze troszke i bedzie w domku :-) :-)
a dokladnie to jutro po poludniu
no to już będziecie w komplecie, nie jestem bardzo w temacie ale z tego co się orientuję to wyjeżdżacie gdzieś tak? kurcze gdybym miała 10 lat mniej też bym gdzieś wyjechała ehhh
Lilka
Fanka BB :)
do mojej jest to samo
jak cos nagłego to do szpitala mnie kieruje abym do niej przyszła,bo w gabinecie nie mam szans w razie''w'' sie dostac
jak w styczniu chciałam sie zapisac na wizyte to wolne miejsca były od czerwca...jak przewidywałam
no przekichane
prywatnie mogłabym do niej isc ale szkoda mi pieniedzy
no wtedy przez telefon mnie az zszokowała tym tekstem bo jak mnie na ulicy widzi to pierwsza nawet dzien dobry mi mowi.....jest fajna,ciagle jezdzi na szkolenia....jakos krotko po porodzie dowiedziałam sie ze juz nie nacina krocza....ech mam dylemat
bo chciałabym lekarza ktory naprawde byłby fajny,pomocny.....
jak cos nagłego to do szpitala mnie kieruje abym do niej przyszła,bo w gabinecie nie mam szans w razie''w'' sie dostac
jak w styczniu chciałam sie zapisac na wizyte to wolne miejsca były od czerwca...jak przewidywałam
no przekichane
prywatnie mogłabym do niej isc ale szkoda mi pieniedzy
no wtedy przez telefon mnie az zszokowała tym tekstem bo jak mnie na ulicy widzi to pierwsza nawet dzien dobry mi mowi.....jest fajna,ciagle jezdzi na szkolenia....jakos krotko po porodzie dowiedziałam sie ze juz nie nacina krocza....ech mam dylemat
bo chciałabym lekarza ktory naprawde byłby fajny,pomocny.....
kate332
lipcowe mamy'05
przyjmowana i co wazne jest spoko czlowiekiem...ps. i jutro mam przegląd ;P
:-) :-) to sie złożyło
dobrze ci że nie musisz czekać u mnie właśnie jest coraz częściej tak że są opóźnienia i to spore widać że facet ma problemy z przerobem nadmiaru babek i nie podoba mi sie to ja właśnie wcześniejszą panią gin zmieniłam ze względu na brak możliwości umawiania sie na godzine i tu zaczyna sie tez jakaś dziwna jazda niby jest wizyta na godz a czasem trzeba i 1,5h czekać
reklama