reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

to ja na mojego gina narzekam jedynie jesli chodzi o cene wizyty (100 zł ) ale umawiam się na godzine i o tej jestem przyjmowana i co wazne jest spoko czlowiekiem...ps. i jutro mam przegląd ;P

hahahaaa dobre
chyba mamy jutro dzien przeglądów mamusiek lipcowych :-D :-D :-D

reklama
Lilka ja chodzę PRYWATNIE płacę 80 zł i siedze jak ten przygłup po 2h pod gabinetem jestem wqrwiona chyba zakończe to co zaczęłam i przemyśle zmiane

Ania super fotka:tak::tak::tak: i taka do siebie nie podobna na niej jestes....tak mi się wydaje:zawstydzona/y:Bije optymizmem:tak::tak::tak:

Wiki w końcu się pokazałaś.Super:tak:

no to już będziecie w komplecie, nie jestem bardzo w temacie ale z tego co się orientuję to wyjeżdżacie gdzieś tak? kurcze gdybym miała 10 lat mniej też bym gdzieś wyjechała ehhh

tak chcemy wyjechac
powod jest jeden....w PL mozesz walic po cały dzien w pracy a i tak nie masz nalezycie zaplacone
przełom u Karola nastapił jak mial ponad 80 godzin nadgodzin i nie dostał nawet 1 zł wiecej za to :wściekła/y: :wściekła/y:
od tego czasu sie smiejemy ze pracuje charytatywnie :-p dla szefa

po drugie znajomi ponad 2 lata temu wyjechali do USA i w chwili obecnej jakby przyjechali mogliby kupic sobie u nas mieszkanko w bloku nawet z metrazem 64m kw.
i odechciało nam sie kredytu hipotecznego...

Mam chwilę na małe sam na sam z komputerem.:cool2:

Szukam małemu rowerka trzykołowego na alllegro, niech się oswoi chłopak przed wiosną, bo potem matka da mu wycisk podwórku.:-p:-p:-p:happy::happy::happy:

to ja własnie zaczełam chodzic w ciązy z Kubą do swietnego doktora, wizyta u niego była bardzo sympatyczna-jak odczytywał wyniki to czułam się jak matka wzorowego ucznia na wywiadówce. przebadał o wszytskim powiedział na wszystko zwrócił uwage...ALE terminy na 1 m-c - 1,5 i położne u mniego w gabinecie to normalnie miałam ochote rozszarpac. nie dosc ze nie umawiały na późniejsze godziny bo np. chciały wczesniej wyjsc to np. któregos razu odmówiły mi przyjecia mimo ze miałam bóle i byłam w ciązy. Dlatego jestem teraz u lekarza prywatego gdzie wizyte moge umawiac z dnia na dzien

Lilka marsz do lekarza!!!
Takie plamienia to nie żarty!

wiem....
gdyby te plamienia nie wrociły napewno bym sprawe olała bo nie cierpie chodzic po lekarzach
ale widze ze to nie zarty ze cos sie dzieje i niestety.....musze ruszyc dupsko

ale naprawde mnie zastanawia co to moze byc :confused:

reklama
tak chcemy wyjechac
powod jest jeden....w PL mozesz walic po cały dzien w pracy a i tak nie masz nalezycie zaplacone
przełom u Karola nastapił jak mial ponad 80 godzin nadgodzin i nie dostał nawet 1 zł wiecej za to :wściekła/y: :wściekła/y:
od tego czasu sie smiejemy ze pracuje charytatywnie :-p dla szefa

po drugie znajomi ponad 2 lata temu wyjechali do USA i w chwili obecnej jakby przyjechali mogliby kupic sobie u nas mieszkanko w bloku nawet z metrazem 64m kw.
i odechciało nam sie kredytu hipotecznego...

no właśnie u nas to jest totalny kanał z tymi zarobkami szkoda gadać ja też obserwuje ludzi którzy są tuż po ślubie i mają mieszkania samochody itp (po pobytach za granicą) a my pracując tyle lat w PL mamy wielkie G i samochód na kredyt, nie to że im zazdroszczę tylko jestem czasem zła że przyszło nam w takim kraju żyć że żeby żyć godnie trzeba kilka lat za granicą spędzić albo mieć bogatych rodziców (ja nie mam)

Do góry