reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

miłej niedzieli babeczki !!

żyjemy :)

może później znajdę chwilę cośniecoś skrobnąć............................aaaaaaaa jak powiększyć litery na forum bo wszystko mam takie maleńkie to co piszecie że nawet nic nie widzę

buziaczki i pozdrowionka

reklama
My też zyjemy tylko Mati po tych feriach zrobił się tak absorbujący że cały czas musze być koło niego, nawej jak się bawi.Anajbardziej odpoiwada mu bieganie po domu ichowanie się , albo nieustane czytanie bajek i wierszyków.

W każdym bądź razie sympatycznie spędzonej niedzieli wam życzę.:elvis:
My mamy przebłyski słonka,:tak: więc też wybierzemy się spacerek.:tak:

hej laski

co u was chętnie bym poczytała ale nie mogę bo cały cas mam problemy z bb mogę być tylko na ostatniej stronie i nie mogę czytać wcześniejszych postów
o co chodzi już wariuje
jestem u rodziców już dwa dni a dalej nie mogę tu wejść ciekawa jestem czy uda mi się wysłać tego posta
czy moze były jakieś zmiany podczas mojej nieobecności

Hej baby ! :-)

Oto 2 fotki z dzisiejszej wyprawy do Sopotu :szok: :-D :-D

:szok: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1:szok:
2ni31br.jpg

:szok: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2:szok:
2pybx8w.jpg

:-D ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Kredzia:szok: łelkom łelkom !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie, że w końcu się odnalazłaś !!!

Pisz co u Was!:elvis: :elvis: :elvis:

Gazelka :elvis: :cool2:

Lilka idź kobieto czym prędzej do lekarza:tak:, bo te Twoje problemy mogą być oznaką czegoś niedobrego !! mam nadzieję, że dziś czujesz się lepiej:elvis:

Joasiu- a Ty jesteś w pracy czy w domku? bo już sama nie wiem?;-)

reklama
Do góry