reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cytat:
Napisał gazelaczek
Edytko :szok: :szok: :szok:

To apropos tych morsów, żeby nie było, hihi

hehhe

tak tak, dobrze, że to uściśliłaś ;-) ;-) ;-)

Właśnie przed chwilą mieliśmy kolędę, ale beka;-) :-), totalnie z zaskoku.:szok:
Dobrze, że nie zdążyłam nałożyć jeszcze farby na włosy hihi

No i w szczypiorek grają, łoś przeżywa, ach !

Polskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biało czerwoooniii, Polskaaaaaaaaaa:cool2:

reklama
edziu te morsy genialne hehehe
sama bym sie pokapała w morzu............ale chyba za jakies po roku hihihih

Kuba padł po 18........znowu wstanie po 21 i bedzie hulaj dusza piekła nie ma:baffled::baffled:

czesc :-(

moja siostra w szpitalu :-( :-( :-(

ma plamienia - zrobili badania i czekamy co jutro powiedzą ....

Wiki jestem pod wrazeniem...nie dosc ze Ty sie nam pokazałas to jeszcze - w koncu- zobaczyłam Twoje dzieciaczki :) Wikusia jest śliczna mała dama a Oli- on penie by sie obaził, wiec mu nie mów- jest taki ładny jak dziewczynka

witam
znowu jestem
widzę zmiany zjęciowe (Wiki, Ania Sz., Elfiko, i nie pamiętam kto jeszcze) wszystkie fotki śliczne :tak:
u nas pogoda była taka sobie troche słońca ale przeważnie chmury ale spacerek zaliczyliśmy :cool2:

reklama
niby wczesnie i niby nie...Mellciu daj znac jak bedzie cos wiadomo

witam
znowu jestem
widzę zmiany zjęciowe (Wiki, Ania Sz., Elfiko, i nie pamiętam kto jeszcze) wszystkie fotki śliczne :tak:
u nas pogoda była taka sobie troche słońca ale przeważnie chmury ale spacerek zaliczyliśmy :cool2:
Witaj Kasiu!!
dzięks za komplement...co tam u Ciebie ??

Do góry