reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelko, jako jedzenie w nocy traktuję mleko w godzinach 24- 3.30, bo tak nam się zdarzalo ostatnio :baffled: "Normalnie" Kornel też budzi się na mleczko około 5,6 i tak ma chyba większość dzieci :confused: A potem idzie jeszcze spać..

reklama
Gazelko, jako jedzenie w nocy traktuję mleko w godzinach 24- 3.30, bo tak nam się zdarzalo ostatnio :baffled: "Normalnie" Kornel też budzi się na mleczko około 5,6 i tak ma chyba większość dzieci :confused: A potem idzie jeszcze spać..

mój juz nie idzie spać:baffled:
ale za to ma śniadanie ok 7:15
gesta kaszka manna :tak:

z resztą nie daje maksowi butli ze smoczkiem...chyba od bardzo dawna :tak: juz nawet nie pamiętam od kiedy:-p wiec jakbym nawet chciała to nima jak dać tego mlika:cool2:

może spróbuj się zalogować do swojej skrzynki przez WWW ?

restart kompa :cool2:

Kobitki mam pytanie czy można jakoś uratowac telefon, który został wykąpany w kawie przez moje dziecko????

reklama
Do góry