Joaska
Lipcowe mamy '05
no przeciez wiem!!!!!![]()
![]()
![]()
co jest? teraz wszystkie bedziecie uważać,żeby mnie nie urazic przypadkiem??
prosze wyluzować!!!
![]()
![]()
![]()
no coś TY.........na Ciebie uwazac, za dobrze Cie znam hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
![]()
prosze wyluzować!!!
![]()
![]()
![]()
Od 5 miesiąca zycia przesypiamy całe noce bez picia i bez domagania się o nie:-):-)![]()
były takie akcjeDzięki Nianiu za odpowiedźAle Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?
Od 5 miesiąca zycia przesypiamy całe noce bez picia i bez domagania się o nie:-):-)![]()
Gazelko ja zauważylam jeszcze jedna dziwną rzeczIwonko, Maciek pije w nocy kaszęPo prostu do tej pory ma jeden posilek w nocy. Chcialabym sie tego pozbyc, ale boję się, że wtedy w ogole juz nie pośpię... chyba poczekam az skonczy ząbkowania i licze ze do tego czasu nie złapie prochni
a ten jeden raz w nocy mogę wstawac, zeby podtrzymac formę przed drugim bobo![]()
fajna laska, to co miał nie pamiętać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniu widocznie takich kobiet jak Ty się nie zapomina:-)![]()
Edytko dzieki za uznanie, ale wiesz jak instruktor siedzi obok to jednak inaczej sie jedzie...ale fakt niezła to była szkoła jazda w mega kałuzachGratulacje Aniu- kapitanie;-), to już końcówka tak? Kiedy masz exam? Jazda w złych warunkach jest bardziej stresująca, ale z drugiej strony więcej się nauczysz i zawsze pod okiem doświadczonego instruktora. Ja miałam prawie zawsze idealną pogodę podczas jazd i dzisiaj nie mam odwagi wyruszyć na miasto jak np. leży śnieg albo jest lód :sick:
fajna laska, to co miał nie pamiętać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aniu widocznie takich kobiet jak Ty się nie zapomina:-)![]()
Edytko dzieki za uznanie, ale wiesz jak instruktor siedzi obok to jednak inaczej sie jedzie...ale fakt niezła to była szkoła jazda w mega kałuzachGratulacje Aniu- kapitanie;-), to już końcówka tak? Kiedy masz exam? Jazda w złych warunkach jest bardziej stresująca, ale z drugiej strony więcej się nauczysz i zawsze pod okiem doświadczonego instruktora. Ja miałam prawie zawsze idealną pogodę podczas jazd i dzisiaj nie mam odwagi wyruszyć na miasto jak np. leży śnieg albo jest lód :sick:
![]()
nie chcę się chwalic, ale .....tylko przypomnę, że ja już jeździłam w bardzo w złych warunkach![]()
;-) ;-) ;-) i żyję i przechodnie też i nawet samochód jest cały
![]()
![]()
![]()
![]()
piciu piciuDzięki Nianiu za odpowiedźAle Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?
a ten jeden raz w nocy mogę wstawac, zeby podtrzymac formę przed drugim bobo![]()
![]()
![]()
prosze wyluzować!!!
![]()
![]()
![]()
GazelkaMoże od dziś szlaban na kasze w nocy? Problem jest tylko taki, że opiekunka musialaby Mu dawac rano kasze. A jak ja widze czasem jak Mu podaje jedzenie, to krew mnie zalewa![]()
![]()
nowa fotka u Joasi- śłiczna!!![]()
u nas spokój...tez juz od dawna...jak się budzi w nocy to na przytulanieDzięki Nianiu za odpowiedźAle Maks pije tylko piciu, prawda?