reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ok ide na ten spacer
musze przewietrzyc potwora to moze sie jej humorek poprawi
ubiore jej polar na to ciensza kurtke i kamizelke ciepła

reklama
Dzięki za info! Niekóre z Was trochę mnie pocieszyły (Gazelka :cool2: ), ale w sumie chyba powinna podejść do tematu odobnie, jak elfik (chwilowe rozregulowanie po chorobie :eek: ). Bo my też nie pijemy mleka już od dawna, więc nie ma chyba sensu go do tego przyzwyczajać? :baffled: Po prostu będę musiała go przestawić i pomęczyć się. Picie u nas nie wchodzi w grę, on rzuca niekapkiem o ścianę :eek: , chce mleko i już. Ale damy radę :-p A kolację je o 18, chyba mu przestawię na 19-tą i musze pokombinowac, żeby była bardziej syta..

Hej :elvis:

dziewczyny, młody od kilkunastu dni budzi się w nocy i domaga mleka :szok: Kolację je ładnie i najada się, więc nie wiem, co robić. Jak go przestawimy przez dwa dni, to jest dobrze (chociaż drze się w nocy w niebogłosy przez te dwa dni :eek: ), ale potem, jak tylko raz damy za wygraną (akurat w okresie choroby, wiecie, jak jest, dzieciak mało je w ciągu dnia, to myślimy sobie: może faktycznie głodny), to potem już znowu budzi się i woła o mleko. Pić nie chce :no:
Iwon ja bym się starała nie dawać jeść w nocy:no: :no:
Oliwier w nocy nie je i nie pije i pewnie dzięki temu przesypia całe noce (wyjątki od tej reguły się niestety zdarzają:sick: )
Pomęczycie się kilka nocy:eek: i Kornelek powinien ładnie spać:tak:

Dzięki za info! Niekóre z Was trochę mnie pocieszyły (Gazelka :cool2: ), ale w sumie chyba powinna podejść do tematu odobnie, jak elfik (chwilowe rozregulowanie po chorobie :eek: ). Bo my też nie pijemy mleka już od dawna, więc nie ma chyba sensu go do tego przyzwyczajać? :baffled: Po prostu będę musiała go przestawić i pomęczyć się. Picie u nas nie wchodzi w grę, on rzuca niekapkiem o ścianę :eek: , chce mleko i już. Ale damy radę :-p A kolację je o 18, chyba mu przestawię na 19-tą i musze pokombinowac, żeby była bardziej syta..

czy to oznacza, ze Maciek jest jedynym dzieckiem na forum ktore w nocy je????????? :baffled: A wlasciwie co oznacza jedzenie w nocy? Czy kasz ok 4-6 to jedzenie w nocy? Chyba tak, bo Maciek potem idzie dalej spac... o rany - nadchodzi czas powaznych zmian :tak: :szok: :confused:

reklama
czesc

kurde nie chce mi się otworzyć poczta meilowa :wściekła/y: :baffled:
łosia nie ma a ja muszę sprawdzić wiadomości i paczki spakować

nie wiecie czasem co zrobić ??? :confused: :confused: :baffled:

Do góry