reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzięki za info! Niekóre z Was trochę mnie pocieszyły (Gazelka ), ale w sumie chyba powinna podejść do tematu odobnie, jak elfik (chwilowe rozregulowanie po chorobie ). Bo my też nie pijemy mleka już od dawna, więc nie ma chyba sensu go do tego przyzwyczajać? Po prostu będę musiała go przestawić i pomęczyć się. Picie u nas nie wchodzi w grę, on rzuca niekapkiem o ścianę , chce mleko i już. Ale damy radę A kolację je o 18, chyba mu przestawię na 19-tą i musze pokombinowac, żeby była bardziej syta..
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Iwon ja bym się starała nie dawać jeść w nocyHej
dziewczyny, młody od kilkunastu dni budzi się w nocy i domaga mleka Kolację je ładnie i najada się, więc nie wiem, co robić. Jak go przestawimy przez dwa dni, to jest dobrze (chociaż drze się w nocy w niebogłosy przez te dwa dni ), ale potem, jak tylko raz damy za wygraną (akurat w okresie choroby, wiecie, jak jest, dzieciak mało je w ciągu dnia, to myślimy sobie: może faktycznie głodny), to potem już znowu budzi się i woła o mleko. Pić nie chce
Oliwier w nocy nie je i nie pije i pewnie dzięki temu przesypia całe noce (wyjątki od tej reguły się niestety zdarzają:sick: )
Pomęczycie się kilka nocy i Kornelek powinien ładnie spać
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja babeczki sie narazie oddalam. musze porobic cos w chałupie....
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dzięki za info! Niekóre z Was trochę mnie pocieszyły (Gazelka ), ale w sumie chyba powinna podejść do tematu odobnie, jak elfik (chwilowe rozregulowanie po chorobie ). Bo my też nie pijemy mleka już od dawna, więc nie ma chyba sensu go do tego przyzwyczajać? Po prostu będę musiała go przestawić i pomęczyć się. Picie u nas nie wchodzi w grę, on rzuca niekapkiem o ścianę , chce mleko i już. Ale damy radę A kolację je o 18, chyba mu przestawię na 19-tą i musze pokombinowac, żeby była bardziej syta..
czy to oznacza, ze Maciek jest jedynym dzieckiem na forum ktore w nocy je????????? A wlasciwie co oznacza jedzenie w nocy? Czy kasz ok 4-6 to jedzenie w nocy? Chyba tak, bo Maciek potem idzie dalej spac... o rany - nadchodzi czas powaznych zmian
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
nowa fotka u Joasi- śłiczna!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
No Gazelka ja bym to uznała za jedzenie :-)czy to oznacza, ze Maciek jest jedynym dzieckiem na forum ktore w nocy je????????? A wlasciwie co oznacza jedzenie w nocy? Czy kasz ok 4-6 to jedzenie w nocy? Chyba tak, bo Maciek potem idzie dalej spac... o rany - nadchodzi czas powaznych zmian
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ide sobie zrobic kawke :-)
reklama