reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tylko pewnie dla Elfika to jak ma na co dzien to juz nie takie cudo...Kuba teraz też uwielbia krzyczec i wygląda to tak: ja wychodze z pokoju a on :MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak cały czas...

reklama
odnośnie tego posta chciałam tylko napisac, ze wczoraj miałam zaszczyt słyszeć popisowy pisk Weronisi!!!!!cuuuudoooo.....;-);-);-):-):-)
taaa chciałas napisać ,że słyszałas jak moje dziecko potrafi sie drzeć ze złosci
Fajnie no nie? Tylko ja mam juz tego dosyc

Elfik u mnie kuba kiedys się uczulił jak zmieniła płyn do prania dywanów....moze jakis detergent zmieniłas ??

u nas ładnie ale mamy mały problem
wczoraj wieczorem wyprałam Weroniki kurtke i nie wyschła jeszcze :baffled: :-p
no co, myślałam,ze bedzie dzisiaj zimno i brzydko

Dzięki Nianiu za odpowiedź :cool2: Ale Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?

Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?

Iwonko, Maciek pije w nocy kaszę :) Po prostu do tej pory ma jeden posilek w nocy. Chcialabym sie tego pozbyc, ale boję się, że wtedy w ogole juz nie pośpię... chyba poczekam az skonczy ząbkowania i licze ze do tego czasu nie złapie prochni

a ten jeden raz w nocy mogę wstawac, zeby podtrzymac formę przed drugim bobo :eek:

ja to napisałam z troski o Ciebie, ze rozumiem co sie dzieje u Ciebie w domu........i wcale sie nie smieje.....

qrcze......
no przeciez wiem!!!!!:elvis: :elvis: :elvis:
co jest? teraz wszystkie bedziecie uważać,żeby mnie nie urazic przypadkiem??
prosze wyluzować!!!
:tak: :elvis: :cool2:

reklama

Kuba nie pije mleka w nocy, odkąd skończył rok juz nie je nocą...
i chyba nie zdarzyło sie, zeby trzeba mu było dac mleko od tamtego czasu....

moze na kolacje powinien zjesc kaszke, albo pierwsz jakas kanapeczke a za godzinke mleko...........a moze ma teraz jakis czas szybkiego wzrostu i dlatego jest głodny....

Do góry