reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
taaa chciałas napisać ,że słyszałas jak moje dziecko potrafi sie drzeć ze złosciodnośnie tego posta chciałam tylko napisac, ze wczoraj miałam zaszczyt słyszeć popisowy pisk Weronisi!!!!!cuuuudoooo.....;-);-);-):-):-)
Fajnie no nie? Tylko ja mam juz tego dosyc
Joaska
Lipcowe mamy '05
taaa chciałas napisać ,że słyszałas jak moje dziecko potrafi sie drzeć ze złosci
Fajnie no nie? Tylko ja mam juz tego dosyc
ja to napisałam z troski o Ciebie, ze rozumiem co sie dzieje u Ciebie w domu........i wcale sie nie smieje.....
qrcze......
Od 5 miesiąca zycia przesypiamy całe noce bez picia i bez domagania się o nie:-):-)Dzięki Nianiu za odpowiedź Ale Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dzięki Nianiu za odpowiedź Ale Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?
Iwonko, Maciek pije w nocy kaszę Po prostu do tej pory ma jeden posilek w nocy. Chcialabym sie tego pozbyc, ale boję się, że wtedy w ogole juz nie pośpię... chyba poczekam az skonczy ząbkowania i licze ze do tego czasu nie złapie prochni
a ten jeden raz w nocy mogę wstawac, zeby podtrzymac formę przed drugim bobo
elfiko
lipcowe mamy ´05
no przeciez wiem!!!!!ja to napisałam z troski o Ciebie, ze rozumiem co sie dzieje u Ciebie w domu........i wcale sie nie smieje.....
qrcze......
co jest? teraz wszystkie bedziecie uważać,żeby mnie nie urazic przypadkiem??
prosze wyluzować!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Dzięki Nianiu za odpowiedź Ale Maks pije tylko piciu, prawda?
Kuba nie pije mleka w nocy, odkąd skończył rok juz nie je nocą...
i chyba nie zdarzyło sie, zeby trzeba mu było dac mleko od tamtego czasu....
moze na kolacje powinien zjesc kaszke, albo pierwsz jakas kanapeczke a za godzinke mleko...........a moze ma teraz jakis czas szybkiego wzrostu i dlatego jest głodny....