reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tylko pewnie dla Elfika to jak ma na co dzien to juz nie takie cudo...Kuba teraz też uwielbia krzyczec i wygląda to tak: ja wychodze z pokoju a on :MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak cały czas...

reklama
odnośnie tego posta chciałam tylko napisac, ze wczoraj miałam zaszczyt słyszeć popisowy pisk Weronisi!!!!!cuuuudoooo.....;-);-);-):-):-)
taaa chciałas napisać ,że słyszałas jak moje dziecko potrafi sie drzeć ze złosci
Fajnie no nie? Tylko ja mam juz tego dosyc

Elfik u mnie kuba kiedys się uczulił jak zmieniła płyn do prania dywanów....moze jakis detergent zmieniłas ??

u nas ładnie ale mamy mały problem
wczoraj wieczorem wyprałam Weroniki kurtke i nie wyschła jeszcze :baffled: :-p
no co, myślałam,ze bedzie dzisiaj zimno i brzydko

Dzięki Nianiu za odpowiedź :cool2: Ale Maks pije tylko piciu, prawda?
Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?

Ponawiam pytanie do reszty: CZY KTÓREŚ Z DZIECI PIJE W NOCY MLEKO ALBO SIĘ GO DOMAGA?

Iwonko, Maciek pije w nocy kaszę :) Po prostu do tej pory ma jeden posilek w nocy. Chcialabym sie tego pozbyc, ale boję się, że wtedy w ogole juz nie pośpię... chyba poczekam az skonczy ząbkowania i licze ze do tego czasu nie złapie prochni

a ten jeden raz w nocy mogę wstawac, zeby podtrzymac formę przed drugim bobo :eek:

ja to napisałam z troski o Ciebie, ze rozumiem co sie dzieje u Ciebie w domu........i wcale sie nie smieje.....

qrcze......
no przeciez wiem!!!!!:elvis: :elvis: :elvis:
co jest? teraz wszystkie bedziecie uważać,żeby mnie nie urazic przypadkiem??
prosze wyluzować!!!
:tak: :elvis: :cool2:

reklama

Kuba nie pije mleka w nocy, odkąd skończył rok juz nie je nocą...
i chyba nie zdarzyło sie, zeby trzeba mu było dac mleko od tamtego czasu....

moze na kolacje powinien zjesc kaszke, albo pierwsz jakas kanapeczke a za godzinke mleko...........a moze ma teraz jakis czas szybkiego wzrostu i dlatego jest głodny....

Do góry