reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie ma to jak porzadna zjeba z rana od szefa w robocie!!!!!
az sie człowiek lepiej czuje..........:-):-):-):baffled::baffled:

wrociłam, łeb mi peka...........kawa moze pomoze!!!

cześc baby

u nas od rana awantura
najpierw dziecko nie chciało chlebka bo chciało mleka
potem nie chciało mleka i chciało herbatki
ale jak herbatki to tylko z cytryna a mama odstawiła wiec ryk i walenie niekapkiem o podłoge
teraz dziecko chce sobie rozrzucac płytki dvd od taty a mama znowu zabrania wiec znowu jest ryk
masakra
kiedy u nas dzień rozpocznie sie inaczej :eek:

Dzien Dobry Paniom!!!

aa........ mam do was pytanko, na butelkowych mamach zapytałam, ale tam rzadziej bywacie, więc pozwoliłam sobie tutaj zapytac: jakie mleko jedzA - piją wasze dzieci? Co jakiś czas próbuję przemycic Gabi Bebiko, ale niestety pluje nim dalej niż widzi, sojowe z kartonu waniliowe uwielbia, ale to majątek na nie trzeba wydawc.............i tak szukam nowych pomysłó na mleko................
Kuba pije Elfamil2
zaraz padnę :-D :-D
łoś właśnie powiedział, że trzeba iśc z Darią do fryzjera, bo ma odrosty
ja: jakie odrosty????
łoś: nie wiem, ale Ty zawsze mówisz, że musisz iśc do fryzjera bo masz odrosty

:-D :-D :cool2: :cool2: :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :eek: :baffled: ;-) ;-)
:laugh2: :laugh2::cool2: :-p ;-)

hej hej :-)
U nas też słoneczko ;-)

Jak samopoczucie?
a u nas szaro i buro...ale za to są sezamki i mały łosiek wpatrzony w tv :D

cześc baby

u nas od rana awantura
najpierw dziecko nie chciało chlebka bo chciało mleka
potem nie chciało mleka i chciało herbatki
ale jak herbatki to tylko z cytryna a mama odstawiła wiec ryk i walenie niekapkiem o podłoge
teraz dziecko chce sobie rozrzucac płytki dvd od taty a mama znowu zabrania wiec znowu jest ryk
masakra
kiedy u nas dzień rozpocznie sie inaczej :eek:

odnośnie tego posta chciałam tylko napisac, ze wczoraj miałam zaszczyt słyszeć popisowy pisk Weronisi!!!!!cuuuudoooo.....;-);-);-):-):-)

reklama
Hej :)

Elfiko, Maciejek ma to samo - tzn takie czerwone plamy, szorstikie i chyba swędzące
smarowanie balsamem nie działa....
wczoraj potraktowałam te okropności maścą cholesterolową i zobaczę jakie to przyniesie efekty. Pomyślalam jeszcze o zmianie proszku do prania.

Mam wrazenie że u nas to podrażnienie skóry bo jest suche powietrze. Co prawda mamy nawilżacz, ale mi to samo sie robi, gdy tylko zaniedbam smarowanie balsamem. I potem trudno poprawić stan skóry. A Macka niestety nigdy nie balsamowałam, ani nie oliwkowałam....

Acha - i postanowilam przez jakiś czas dawać wapno. Jak przez weekend sie nie poprawi idziemy do lekarza.

Maciek nigdy nie mial problemow z alergia, wiec nie sądzę, aby to z tego powodu. Może warto jeszcze spróbować kisielkowej kąpieli albo w nadmanganianie potasu?
Gazelko u nas opcja suchego powietrza odpada, mieszkamy w starym domu na parterze i wciąz walczymy z wilgocią
mam nawet takie urządzenie do mierzenia poziomu wilgoci w danym pomieszczeniu i pilnujemy zeby było w normie
Wapno tez podaje
no i Weronike smaruje rzadko, raz w tygodniu albo wcale.Nadal zwykła parafiną
proszek do prania używamy ten sam od 8 miesiąca zycia Weroniki wiec raczej tez odpada uczulenie
no nic, zapisąłam nas do dermatologa dziecięcego a narazie odstawiłam te cytrusy i zobaczymy

Do góry