Melll
Mama Julci
hi hi jajeczka takiej kurki to poezja :-) ;-) ;-) ;-)
dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hi hi jajeczka takiej kurki to poezja :-) ;-) ;-) ;-)
dobranoc
ja piore w zwyklym proszku juz dawno dawno
ale teraz mam mega problem z Weronika
na raczkach , glownie na przedramionkach miala taka skorke szorstka jakby grysik i to raz bylo raz znikalo a od pewnego czasu na jednej raczce nad nadgarstkiem i nad lokciem pojawily sie dwa takie jakby liszaje suche strasznie i czerwone. maja srednice okolo 1 cm
nie bola chyba bo mala daje spoko je dotykac
do tego te ciagle czerwone policzki i szorstkie, niby ma ten zyrtec ale na kaszel i tak sobie mysle czy to nie skaza bialkowa? a zyrtec lagodzi objawy i dlatego nie jest to takie silne
Hej
dziewczyny, młody od kilkunastu dni budzi się w nocy i domaga mleka Kolację je ładnie i najada się, więc nie wiem, co robić. Jak go przestawimy przez dwa dni, to jest dobrze (chociaż drze się w nocy w niebogłosy przez te dwa dni ), ale potem, jak tylko raz damy za wygraną (akurat w okresie choroby, wiecie, jak jest, dzieciak mało je w ciągu dnia, to myślimy sobie: może faktycznie głodny), to potem już znowu budzi się i woła o mleko. Pić nie chce
Hej kobitki :-)
wreszcie nie pada
i nawet słońce świeci,
zaraz idziemy na spacerek
hej hej :-)
U nas też słoneczko ;-)
Jak samopoczucie?