Anikaa
Fan(ka)
buuu Aniu ja Ci nie pomogę, bo zupełnie na tym się nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buuu Aniu ja Ci nie pomogę, bo zupełnie na tym się nie znam
dziewczyny dajcie mi jakąs podpowiedx jak mam Wam przesłac tę Helen ...bo:
- na chomika łąduje się ładuje i ładowac nie przestaje wczoraj ponad 4 h i kuba mnie rozłączył
- chciałam na wyslij to ładowało sie 3 godziny i d..pa - okienko pokazujące stan wysyłania znikneło nic sie nowego nie pokazało a adres na który wysyłałam jest pusty no i doczytałam ze jst limit 100 mega a ten plik ma ponad 100 ...
są jeszcze jakies tego typu programy ??
Dziewczyny mój Macius stworzył nową wersję "Pana Hilarego" Tuwima :-) Tuwim tam w grobie ze śmiechu umiera po raz drugi :-)
Jako, że dla mojego Macka okulary to "okółka", tak więc ten wiersz wygląda tak (z podziałem na rolę):
Ja: Biega krzyczy pan
Maciek: Hilala
Ja: Gdzie są moje...
Maciek: okółka
Ja: Szuka w spodniach i w surducie, w prawym
Maciek: bucie
Ja: w lewym
Maciek: bucie.
Ja: ... skandal, krzyczy, nie do wiary, ktoś mi ukradł
Maciek: okółka
...
Ja: w mysiej dziurze i w
Maciek: janinie
...
Ja: znalazł, są okazało się, że je ma na własnym
Maciek: nosie!!!
Po czym Maciek mówi: "Mama cita" - i tak 100 razy dziennie od dwóch dni mamy w domu pana Hilarego :-)
Jak będę mieć chwilkę, to nagram i wam pokażę :-)