reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczyny dajcie mi jakąs podpowiedx jak mam Wam przesłac tę Helen ...bo:
- na chomika łąduje się ładuje i ładowac nie przestaje wczoraj ponad 4 h i kuba mnie rozłączył
- chciałam na wyslij to ładowało sie 3 godziny i d..pa - okienko pokazujące stan wysyłania znikneło nic sie nowego nie pokazało a adres na który wysyłałam jest pusty :confused: :confused: no i doczytałam ze jst limit 100 mega a ten plik ma ponad 100 ...
są jeszcze jakies tego typu programy ??

Aniu, mi się udało to ściągnąć z Wyslijto - więc chyba działa :-)

Dziewczyny mój Macius stworzył nową wersję "Pana Hilarego" Tuwima :-) Tuwim tam w grobie ze śmiechu umiera po raz drugi :-)
Jako, że dla mojego Macka okulary to "okółka", tak więc ten wiersz wygląda tak (z podziałem na rolę):

Ja: Biega krzyczy pan
Maciek: Hilala
Ja: Gdzie są moje...
Maciek: okółka
Ja: Szuka w spodniach i w surducie, w prawym
Maciek: bucie
Ja: w lewym
Maciek: bucie.
Ja: ... skandal, krzyczy, nie do wiary, ktoś mi ukradł
...
Ja: w mysiej dziurze i w
Maciek: janinie
...
Ja: znalazł, są okazało się, że je ma na własnym
Maciek: nosie!!!

Po czym Maciek mówi: "Mama cita" - i tak 100 razy dziennie od dwóch dni mamy w domu pana Hilarego :-)

Jak będę mieć chwilkę, to nagram i wam pokażę :-)

Witam wczesnym wieczorkiem

Kaudia niesamowity jest Twój synalek z tym mówieniem. Jestem zszokowana...:tak: :tak: :tak: Od dawna czytasz mu książeczki?

Ja też muszę powiększyć biblioteczkę Oliwki o jakieś wierszyki, bo z czytanie bajek jakoś do niej nie dociera :no: :no: . Woli oglądać obrazki:wściekła/y: :wściekła/y::-p :-p

hej Myszki

jak zwykle zwracam sie do Was z pytaniem .... :-( :sick:
moje dzieci nie moga wyjsc z tych cholernych wirusow
jak jedno wychodzi to drugie wchodzi
obecnie choruja wszyscy lacznie ze mna :sick:

pytanie?
czy ma ktos ulotke SMECTY
pani w aptece nie miala :eek: a ja nie wiem jak mam podawac gabie a jak tymciowi :-( :zawstydzona/y:

w internecie nie moge sie doszukac :zawstydzona/y:

Maniu Gabi podawaj 3 razy saszetke, a Tymulkowi 5 razy.
Jakiś czas temu Adaśko jak miał biegunkę to lekarz pozwolił nam podać Loperamid 1/2 tabletki 3 razy dziennie bo o sprzełknieciu smekty nie było mowy.
Buziaczki dla Was:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Dziewczyny mój Macius stworzył nową wersję "Pana Hilarego" Tuwima :-) Tuwim tam w grobie ze śmiechu umiera po raz drugi :-)
Jako, że dla mojego Macka okulary to "okółka", tak więc ten wiersz wygląda tak (z podziałem na rolę):

Ja: Biega krzyczy pan
Maciek: Hilala
Ja: Gdzie są moje...
Ja: Szuka w spodniach i w surducie, w prawym
Maciek: bucie
Ja: w lewym
Maciek: bucie.
Ja: ... skandal, krzyczy, nie do wiary, ktoś mi ukradł
...
Ja: w mysiej dziurze i w
Maciek: janinie
...
Ja: znalazł, są okazało się, że je ma na własnym
Maciek: nosie!!!

Po czym Maciek mówi: "Mama cita" - i tak 100 razy dziennie od dwóch dni mamy w domu pana Hilarego :-)

Jak będę mieć chwilkę, to nagram i wam pokażę :-)

niesamowite :szok: :szok: :szok:

gratulacje Klaudia - masz świetnego mówcę w domku :-) :-) :-)

reklama
Do góry