reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Gazelko, dołączam i moje kciukasy
Julka w suwaku fantastyczna
Dzieki dzięki Już po wizytacji i mieszkanie wstępnie zaakceptowanie. Teraz będę przekonywać łosia. Ale z tym... jakoś sobie poradzę
Julka rzeczywiście superowa. Udało sie komus uchwycic cały urok ślicznej dziewczynki, a do tego te bajkowe kolory
Melll
Mama Julci
Dzieki dzięki Już po wizytacji i mieszkanie wstępnie zaakceptowanie. Teraz będę przekonywać łosia. Ale z tym... jakoś sobie poradzę
no wstępne GRATULACJE :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ide po 3...........jak juz tak namawiacie.......
joł, nie ma jak 3 kawka hehe;-)
Julka rzeczywiście superowa. Udało sie komus uchwycic cały urok ślicznej dziewczynki, a do tego te bajkowe kolory
Julka w suwaku fantastyczna
Edytko - ZDJECIE SUPER!!! alez Julia ma sliczny uśmiech
Edytko piękne nowe zdjęcie nad suwaczkiem, Julia śliczna dziewczynka i taki spokój od niej bije
Trochę nadrobiłam i tak:
Julcia, Julcia, Martynia w podpisach miodzio
Jezuuu ale mi miło. Dziękuję ;-) ;-) ;-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
no wstępne GRATULACJE :-)
ode mnie też wstępne gratulacje dla Gazelków!!!!
fajnie to brzmi, "wstępne gratulacje" hehhe
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Gazelka gratuluję i ja :-) :-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hi hi - słodziaki moje, oby nie za wcześnie ze wstępnymi gratulacjami ;-) To już trzecie mieszkanie na które się decyduję, dwa poprzednie zwiały mi sprzed nosa Mam nadzieję, że tym razem się uda
Anikaa
Fan(ka)
dziewczyny dajcie mi jakąs podpowiedx jak mam Wam przesłac tę Helen ...bo:
- na chomika łąduje się ładuje i ładowac nie przestaje wczoraj ponad 4 h i kuba mnie rozłączył
- chciałam na wyslij to ładowało sie 3 godziny i d..pa - okienko pokazujące stan wysyłania znikneło nic sie nowego nie pokazało a adres na który wysyłałam jest pusty no i doczytałam ze jst limit 100 mega a ten plik ma ponad 100 ...
są jeszcze jakies tego typu programy ??
- na chomika łąduje się ładuje i ładowac nie przestaje wczoraj ponad 4 h i kuba mnie rozłączył
- chciałam na wyslij to ładowało sie 3 godziny i d..pa - okienko pokazujące stan wysyłania znikneło nic sie nowego nie pokazało a adres na który wysyłałam jest pusty no i doczytałam ze jst limit 100 mega a ten plik ma ponad 100 ...
są jeszcze jakies tego typu programy ??
reklama