reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelko, dołączam i moje kciukasy :tak:

Julka w suwaku fantastyczna :elvis:

Dzieki dzięki :) Już po wizytacji i mieszkanie wstępnie zaakceptowanie. Teraz będę przekonywać łosia. Ale z tym... jakoś sobie poradzę :cool2:

Julka rzeczywiście superowa. Udało sie komus uchwycic cały urok ślicznej dziewczynki, a do tego te bajkowe kolory :tak:

ide po 3...........jak juz tak namawiacie.......:dry::dry:

joł, nie ma jak 3 kawka hehe;-)

Julka rzeczywiście superowa. Udało sie komus uchwycic cały urok ślicznej dziewczynki, a do tego te bajkowe kolory :tak:
:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Julka w suwaku fantastyczna :elvis:

Edytko - ZDJECIE SUPER!!! alez Julia ma sliczny uśmiech:tak: :tak:

Edytko piękne nowe zdjęcie nad suwaczkiem, Julia śliczna dziewczynka i taki spokój od niej bije

Trochę nadrobiłam i tak:
Julcia, Julcia, Martynia w podpisach miodzio:tak::tak::tak:

Jezuuu ale mi miło. Dziękuję :tak: :tak: ;-) ;-) ;-)

hi hi - słodziaki moje, oby nie za wcześnie ze wstępnymi gratulacjami ;-) :tak: To już trzecie mieszkanie na które się decyduję, dwa poprzednie zwiały mi sprzed nosa :baffled: Mam nadzieję, że tym razem się uda :cool2:

dziewczyny dajcie mi jakąs podpowiedx jak mam Wam przesłac tę Helen ...bo:
- na chomika łąduje się ładuje i ładowac nie przestaje wczoraj ponad 4 h i kuba mnie rozłączył
- chciałam na wyslij to ładowało sie 3 godziny i d..pa - okienko pokazujące stan wysyłania znikneło nic sie nowego nie pokazało a adres na który wysyłałam jest pusty :confused: :confused: no i doczytałam ze jst limit 100 mega a ten plik ma ponad 100 ...
są jeszcze jakies tego typu programy ??

reklama
Do góry