reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko nic na siłę, może Weronika już tych drzemek nie potrzebuje
Ja bym obserwowała dziecko przez kilka dni jak się bawi i nie wykazuje chęci do spania to niech nie śpi
Oliwier jak jest śpiący to zaczyna się wywracać i obijać o wszystko i to jest sygnałem że pora spać:tak:
no własnie juz ja obserwuje od paru dni bo to nie pierwsza taka akcja ze spaniem i sama nie wiem co myslec. Bo Weronika czasem ziewa i ma chwile marudzenia ale tez sie bawi i nie jest taka znowu padnięta do końca... sama nie wiem co robic :baffled:

reklama
hehe ja mam własnie trzecią i tez próbuje w ten sposób ból głowy zlikwidowac :eek: :sick:
czesc WAm a ja własnie dzis wypiłam gigantyczny Kubas kaw i chodze jak piłeczka kauczukowa:-( ...
Kubek dopiero usnął , zazwyczaj usypia gozine wczesnie ale dzis dał mi pospac do 9 ---miodzio !!!
ide nadrabiac

Gazelka -to i ja trzyma kciuki - zdaj relacje

Aniu - grauluję dużego malenstwa..ps.Sylwia mi mówiła ze po niej tez bardziej widac niz poprzednim razem

Edytko - ZDJECIE SUPER!!! alez Julia ma sliczny uśmiech:tak: :tak:

Dziękuje, dziękuję, już możecie rozluźnić kciuki :) Tak dobrze trzymałyście, że mieszkanie, ktore obejrzalam nawet mi sie spodobalo. Co prawda do remontu totalnego, ale już mam wizję, jakie piekne będzie po jego zakonczeniu :tak: :tak: :tak:

dzięki dziewczyny - Wasze wsparcie narawdę pomaga :happy:

Elfik nie wiem czemu tak u ciebie to wyglada, bo jezeli kladziesz ja codziennie, mniej więcej o tej samej porze to żadnych cyrków nie powinnaś mie przy usypianiu. Myśle, że jak wszystko robisz od dłuższego czasu mniej więcej tak samo przy usypianiu i to nie skutkuje to trzeba dac sobie na luz i zaprzesta tej drzemki.
U mnie też nie ma drzemki, w wyjątkowych sytuacjach jak np. dziś - jest, bo Maja wstała dziś wcześniej i wtenczas muszę kłaś ja na siłe. Nie lubię tego, ale wiem, że inaczej się nie da. Chodzi przewraca się, marudzi, ale do wyra nie chce się kłaś. Naszczęście u mnie drzemki zazwyczaj nie ma i mało kiedy jest :-p

reklama
Hej Wronka, a co tam u Was ?:):):):)
Hej ,hej..... hhmmm czyżbyś mnie przyłapała na podczytywaniu???:zawstydzona/y:

U Nas dziewczyny coś zapracowane, więc przyszłam poczytać co u Was, ale miło,że pytasz....;-) :-)

Śliczne Juleczka w podpisie, wogóle zdjęcie super, takie "fachowe":tak:

Pozdrowionka dla Wszystkich lipcóweczek:-) ;-) :tak: :-D

Do góry