reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
taaa ja sie bawie :wściekła/y:
Weronika znowu nie chce spać :wściekła/y:
trzeci dzien odstawia cyrki i wrzeszczy na cała chałupe

Niania Twój post dał mi do myślenia-dzieki :elvis:
spadam baby
ciao

taaaaa
wpadła NiaNia i pozamiatała zwierzyniec ;-) :zawstydzona/y: bardzo dużo prawdy jest w tym co napisała, dlatego bez odbioru mamuśki !

niania napisała.........BB zamiera!!
no nic........

ide popracować

no ładnie nawyrabiałam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
ale ja w dobrej wierze, dla waszgo szcześcia :tak: :zawstydzona/y: i dla szczescia Waszych bobasów, łosiów ...
bo czasem warto poszukać przyczyny w sobie...i zacząć od siebie:zawstydzona/y: :-(
bo tak naparwdeto oni sa najważniejsi:sick:
kocham was mocno i wasze szczescie jest dla mnie najwazniejsze:elvis: :elvis: :elvis: ...
:sorry2: :ninja: houkkk

hejka

wrocilismy z zakupow
naciągnęłam Karola na spodnie do cwiczen
Milena dostała bidon,2 body,spodnie fajniutkie juz na wiosne,czapke...fajnie tak :-)

robilismy wieksze zakupy bo Karol jutro rano juz jedzie do Warszawy a potem leci do Norwegii
bedzie dopiero w poniedziałek....ale mi smutno...
najbardziej martwie sie jak ja to przezyję bo od czwartku ciagne po 13 godzin....Mili....:zawstydzona/y:

ale Milenka to mnie zaskakuje kazdego dnia
chyba powoli nadchodzi nasz czas na mowienie
bo przed chwilka wchodziła mi na stół i powiedziałam jej ''siadaj!!''
Mili schodzi ze stołu i mowi ''siedze'' :szok: :szok:
potem cały czas to powtarzała
hihiii ale sie ciesze :-D

a teraz gada jak najeta po swojemu z babcią przez telefon :-D
leje :-D

paa zmykam spać
niania poradziła zająć się rodzinką więc i ja zmykam
zresztą dzisiaj byłam ful sewris dla martyni:-)
a dla łosia nie muszę bo jak tylko wrócił z pracy zjadł obiad poleciał do sasiadów coś im porobić przy kompie a teraz zdrzy się w swojego laptopa
film ogląda

ze mną nie może nawet mi nie zaproponował :no:

dzien dobry.
Chcalam sie tylko pochwalic, ze wizyta u lekarza wykazala ze wszystko jest ok. MAlenstwo rosnie (kolejny kolosik;-) ) - 0,712kg:laugh2: .
Musze przystopowac z jedzeniem - juz mam +8kg na wadze (przy Jasiu +9kg w calej ciazy!!!!).
Czuje sie dobrze - boli mnie wprawdzie rwa kulszowa - ale to przy wysokich babeczkach niestety norma - to tyle z mojego frontu:-) .

Gazeleczku nawet nie wiesz jak Ci kibicuje;-) - wiem ze damy rade bo innej opcji nie ma - najwazniejsze to wierzyc w siebie i w swoje mozliwosci - po kazdej nocy przychodzi dzien:-) - trzymam sie tej teorii.

Milego dnia:-)

reklama
Do góry