reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Zadzowniłam do łosia i mówię:
ja pytam :Kochanie mam dziś PMS będziesz dla mnie bardziej miły niż zwykle?:confused: :-p
łoś odpowiada : oczywiscie kochanie:happy: :cool2:

ja w myśli - No!!!:cool2: :-p :baffled: :-) :sorry2: :wink: :rolleyes: :ninja:

buziaczki dla chorutkiego Oliwierka

Joasiu na pocieszkę martynia od 2 miesięcy ma katar non stop czasami mamy 3 max 5 ni przerwy i dalejj to samo

Tuska żeby nie było za cicho jak wyłanczam tv to gra radyjko albo płyki puszczam
sama nie lubię za dużo telewizorka no ale wg tego co piszą to martynia i tak za dużo ogląda

pół godzinki im tylko przysługują:szok:

Czesc babeczki,
w wielki skrocie:
JAsio rowniez budzi sie jeszcze o 6 nad ranem na mleczko - pozniej spi do 7.30 - 8.30 - zalezy.

Gazeleczku - ja mam swiadomosc ze najblizszy rok to bedzie ostra jazda bez trzymanki, ale to jest wyzwanie:-) , ktore da sie przezyc - nie ja pierwsza i nie ostatnia przez to przeszlam. Za rok juz bede po wszystkim i bede happy mama:-) - na to licze.

My 10 lat razem, 4 lata po slubie (w tym roku nam stuknie).

Zdrowka dla wszytskich chorowitkow:elvis: .

buziaczki dla chorutkiego Oliwierka

Joasiu na pocieszkę martynia od 2 miesięcy ma katar non stop czasami mamy 3 max 5 ni przerwy i dalejj to samo

Tuska żeby nie było za cicho jak wyłanczam tv to gra radyjko albo płyki puszczam
sama nie lubię za dużo telewizorka no ale wg tego co piszą to martynia i tak za dużo ogląda

pół godzinki im tylko przysługują:szok:

Kto chce nasze pół godziny? Bo my nie mamy TV i Maciek nie ogląda, więc możemy bez bólu odstąpić ;-) :elvis:

reklama
Czesc babeczki,
w wielki skrocie:
JAsio rowniez budzi sie jeszcze o 6 nad ranem na mleczko - pozniej spi do 7.30 - 8.30 - zalezy.

Gazeleczku - ja mam swiadomosc ze najblizszy rok to bedzie ostra jazda bez trzymanki, ale to jest wyzwanie:-) , ktore da sie przezyc - nie ja pierwsza i nie ostatnia przez to przeszlam. Za rok juz bede po wszystkim i bede happy mama:-) - na to licze.

My 10 lat razem, 4 lata po slubie (w tym roku nam stuknie).

Zdrowka dla wszytskich chorowitkow:elvis: .

Aniu, mam nadzieje, że nam sie w najbliższym czasie już coś wykluje i bedziemy sie razem wspierac :-) Co prawda będę miala kilka miesięcy obsuwy w stosunku do Was, ale już czuję się w temacie i zamartwiam się tak samo jak Ty ;-)

Tak czy siak - damy radę :cool2:

Do góry