Joaska
Lipcowe mamy '05
Cze baby !
Wczoraj kupiliśmy Julce sanki a dziś nie ma śladu po śniegu :-)
Zaraz znikamy na spacer, póki nie leje
hihihihihi u Nas jeszcze jest!!
zapraszam!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cze baby !
Wczoraj kupiliśmy Julce sanki a dziś nie ma śladu po śniegu :-)
Zaraz znikamy na spacer, póki nie leje
dzien dobry.
Chcalam sie tylko pochwalic, ze wizyta u lekarza wykazala ze wszystko jest ok. MAlenstwo rosnie (kolejny kolosik;-) ) - 0,712kg .
Musze przystopowac z jedzeniem - juz mam +8kg na wadze (przy Jasiu +9kg w calej ciazy!!!!).
Czuje sie dobrze - boli mnie wprawdzie rwa kulszowa - ale to przy wysokich babeczkach niestety norma - to tyle z mojego frontu:-) .
Gazeleczku nawet nie wiesz jak Ci kibicuje;-) - wiem ze damy rade bo innej opcji nie ma - najwazniejsze to wierzyc w siebie i w swoje mozliwosci - po kazdej nocy przychodzi dzien:-) - trzymam sie tej teorii.
Milego dnia:-)
Ale mnie się podoba ten golfik, kurde, ze ja taka biedna jestem
NEW ONLY BY VERO MODA, WIĄZANY Z DUŻYM GOLFEM (159935061) - Aukcje internetowe Allegro
heloł :-)
my też wczoraj kupiliśmy sanki i tez dzisiaj ich nie przetestujemy- sniegu brak :-(
heloł :-)
my też wczoraj kupiliśmy sanki i tez dzisiaj ich nie przetestujemy- sniegu brak :-(
fajowy , uwielbiam takie swetrzyska :-) ;-)
no Asiu napewno być super wygladała - Twoje złote loki i ten zielony kolor :-) miodzio
no Asiu napewno być super wygladała - Twoje złote loki i ten zielony kolor :-) miodzio