reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aniu, mam nadzieje, że nam sie w najbliższym czasie już coś wykluje i bedziemy sie razem wspierac :-) Co prawda będę miala kilka miesięcy obsuwy w stosunku do Was, ale już czuję się w temacie i zamartwiam się tak samo jak Ty ;-)

Tak czy siak - damy radę :cool2:
pewnie ze dacie :tak: :tak: :tak: proponuje rozmowe z Manią - skarbnica dobrych rad i porad - serio :tak: :tak:

reklama
cześć
jakoś dzisiaj mi do Was nie po drodze
rano kawka u kolezanki- chodze tam 3,4 razy w tygodniu bo kontakt Weroniki z jej synem to jedyny kontakt Weroniki z jakimkolwiek dzieckiem,,wiec sie poświęcam :-p
zaraz jedziemy na zakupy bo mała lata w jedynym pampersie jaki miałam w domu, o rozmiar za małym :-p
Weronika znowu nie spała w południe wiec nie mam jak siedziec na BB
zajrze wieczorkiem
narazicho :elvis:

Mój młody na bank ma kryzys dwulatka:baffled: :baffled: :baffled: chciał mnie własnie wykończyć ale całe szcescie od 30 min śpi:baffled: :baffled: :baffled: uffffff
łoś zaraz bedzie wiec zajrze jezscze na buildera i spadam:-)

bez sensu wcale nie działa mi ta subskrypcja:no: cholerstwo jedno

hmmm chyba przez mojego posta na zwierzakach wszytskie laski bawią się z dzieciaczkami:dry: albo łosiami:cool2: :dry: ...a ja tu hihih:-p ale mini łoś-zabójca śpi, a duzy łos wraca z katowic:-)

i jezscze niusik - udało mi się załatwić tą maść na poparzenia z Francji, bedzie w polsce w sobote, kumpel mi wiezie:tak: fajowsko

reklama
taaa ja sie bawie :wściekła/y:
Weronika znowu nie chce spać :wściekła/y:
trzeci dzien odstawia cyrki i wrzeszczy na cała chałupe

Niania Twój post dał mi do myślenia-dzieki :elvis:
spadam baby
ciao

Do góry