reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dzien dobry.
Chcalam sie tylko pochwalic, ze wizyta u lekarza wykazala ze wszystko jest ok. MAlenstwo rosnie (kolejny kolosik;-) ) - 0,712kg:laugh2: .
Musze przystopowac z jedzeniem - juz mam +8kg na wadze (przy Jasiu +9kg w calej ciazy!!!!).
Czuje sie dobrze - boli mnie wprawdzie rwa kulszowa - ale to przy wysokich babeczkach niestety norma - to tyle z mojego frontu:-) .

Gazeleczku nawet nie wiesz jak Ci kibicuje;-) - wiem ze damy rade bo innej opcji nie ma - najwazniejsze to wierzyc w siebie i w swoje mozliwosci - po kazdej nocy przychodzi dzien:-) - trzymam sie tej teorii.

Milego dnia:-)

Anusiu ogromnie cieszę się, ze u ciebie wszytsko super:elvis: :elvis: :elvis: Fajnie Ci :-)

reklama
dzien dobry.
Chcalam sie tylko pochwalic, ze wizyta u lekarza wykazala ze wszystko jest ok. MAlenstwo rosnie (kolejny kolosik;-) ) - 0,712kg:laugh2: .
Musze przystopowac z jedzeniem - juz mam +8kg na wadze (przy Jasiu +9kg w calej ciazy!!!!).
Czuje sie dobrze - boli mnie wprawdzie rwa kulszowa - ale to przy wysokich babeczkach niestety norma - to tyle z mojego frontu:-) .

Gazeleczku nawet nie wiesz jak Ci kibicuje;-) - wiem ze damy rade bo innej opcji nie ma - najwazniejsze to wierzyc w siebie i w swoje mozliwosci - po kazdej nocy przychodzi dzien:-) - trzymam sie tej teorii.

Milego dnia:-)

Witam Lipcóweczki:-) :-)

Aniu bardzo się cieszę że z maluszkiem wszystko OK:tak:
Też przechodziłam te bóle kulszowe:baffled:

aneczko bardzo sie ciesze, ze Maluszek rosnie jak na drozdzach!!!
trzymaj sie i prosze Cie nie bdaj o figure tylko o siebie!!!!!znajac Ciebie to 2 miesiace po porodzie nic nie bedzie widac!!! zdroweczka:elvis::elvis:

Cze baby !

Wczoraj kupiliśmy Julce sanki a dziś nie ma śladu po śniegu :-) :zawstydzona/y:

Zaraz znikamy na spacer, póki nie leje:-p :tak: :tak: :tak:

reklama
czesc :-)

aniu g super że maluszek rośnie i że wszystko ok

NiaNiu nie smutaskuj się :elvis: wszystkie lipcówki cie kochają :tak:

Do góry