reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Cześć baby !

Mam @ i się skręcam na fotelu.
Mimo wszystko dzień rozpoczęłam zgodnie z wczorajszymi wskazówkami Kasi.K, jak bum tarara to działa !!! Co prawda nie usłyszałam od łosia, że ładnie wyglądam, ale że mnie kocha, noooooooo
W końcu coś :-)

Edziu to dobrze, że dobrze :tak: :tak: :-p

reklama
Witam sie i ja z kawką :-) Urlopik się niestety skończył i czasu na bb dużo mniej, no ale takie jest życie :-)

Ja przy najbliższej okazji muszę sobie kupić farbę bo mi siwki prześwitują już ;-)

Mi niestety też :baffled:

Widzę, że Elfik wczoraj poszalał z zakupami. Oj, ale bym tak chciała sobie pokupować (najlepiej bez wychodzenia z domu). Ostatnio stwierdziłam, że stan mojej garderoby jest żałosny. Przyczyna? Są dwie: Nie mam kiedy chodzić na zakupy, nienawidzę robić zakupów. W związku z tym chodzę ciągle w tym samym, a niecierpię tego, bo jak każda baba lubię się ładnie ubrać :baffled:

hej klaudus!!!:-):-)

no własnie zapomiałam napisać elfikowi, ze gratuluje zakupów!!!oby wiecej takich wyjsc, oczywiscie w granicach przyzwoitości!!!!
nom i oczywiscie czekam na fotki!!

Cześć baby !

Mam @ i się skręcam na fotelu.
Mimo wszystko dzień rozpoczęłam zgodnie z wczorajszymi wskazówkami Kasi.K, jak bum tarara to działa !!! Co prawda nie usłyszałam od łosia, że ładnie wyglądam, ale że mnie kocha, noooooooo
W końcu coś :-)

Skarbie, no i już wiadomo skąd takie nastroje depresyjne w ostatnich dniach :) Mam nadzieje, że juz teraz nastrój będzoe tylko zwyżkował :tak: :elvis: :happy: Martwiłam się o Ciebie i z tego wszystkiego nawet nie wiedziałam co napisać na pocieszenie.... Uff... mam nadzieję, że minęło :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry