reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Młoda dziś była znów moją kochaną córcią:tak:, normalnie od razu to był inny dzień:tak: :tak: :tak:. Widać to całe jej marudzenie to było przez chorobę (puk puk odpukać).
hehe a moja maruda jak zwykle i jeszcze drugi dzien pod rząd cyrki z wieczornym spaniem, wyłazi z łózeczka i chce sie bawic :szok:
ale jak sie uśmiechnie, nochal pomarszczy to bym ja zjadła bez dwóch zdań i cmokam te mięciutkie liczka non stop :-p matka wariatka :tak: :-D
to teraz powinnas od Dasarii avatar pożyczyc :-p :cool2:
ps. na zwierzakach zapomniałam Ci Elfiku podziekowac za linka do wózka :elvis:
nie zamaco
ja ten wózek Aniu w sklepie widziałam i powiem,ze nic dla mne rewelacyjnego za taka cene jak na spacerówke
on wcale mi sie nie wydawał lepszy niz np te wszystkie baby dreamy hmmm ale moze nie mam racji???

reklama
dobrzzzzzzzz spać ide
tzn. pranie powiesze, posprzątam reszte zabawek mojego szalonego dziecka, do wanny wskocze a potem spać :tak:
to pa
baby
moje
:elvis:
nerka
:elvis:

no no no, wiosna idzie, mózgi łosiom odtajały ?;-)
:laugh2: :laugh2: :-p :cool2:
ja ten wózek Aniu w sklepie widziałam i powiem,ze nic dla mne rewelacyjnego za taka cene jak na spacerówke
on wcale mi sie nie wydawał lepszy niz np te wszystkie baby dreamy hmmm ale moze nie mam racji???
Elfiku ten wózek to nie moja kategoria cenowa, wiec jesli byłby najzajeb...m wózkiem na swiecie i tak bym go nie kupiła za te pieniądze...musze się po sklepach przejsc i wypróbowac co niektóre wózy. dzis łaziłam po zaspach z tym gaco i myslałam ze flaki wypluje bo to była nierówna walka z żywiołem :no: :no:

hi hi hi a ja nie...bo niedawno zjedlismy pizze ...mmmmmmmm

ide w objęcia Orfeusza -pa pa

no to ja też zmykam spać !
Joasia znowu obiecała i znowu się nie pojawiła :-( nu nu !!

dobranoc mateczki :elvis:

dziewczyny była dzis u mnie kandydatka na nianię...normalnie za babo-chłop...kobitka była przedszkolanką a teraz jest na emeryturze i wydajej jej się ze wszytskie rozumy pozjadała. niedawno była kobitka z o niebo gorszym doswiadczeniem ale za to wrazenie zrobiła o 100% lepsze. podsumowując: w legionowie młode dziewczyny nie chcą byc nianiami (po ostatniej mojej rozmowie z Sylwią 79 uważam ze moze i lepiej) no i mam 2 kandydatki: Panią Dubtfire (czy jak to się pisze) i Robocopa:dry: :dry:

hahaaa Aniu
ale swoja droga to wspolczuje
szczerze wspolczuje
bo znalezienie fajnej opiekunki graniczy z cudem :baffled: takiej co i dziecku i rodzicom by odpowiadała

reklama
Czesc:tak: :tak: :tak: Jestem i ja:-)
Zaczełam nadrabiac ale marne szanse wiec najpierw odpisze a potem bede nadrabiac dalej:tak:

z racji ze otrzymałam dzis zgode na ogłoszenie pewnej wiadomosci (nie to ze koleżanka nie chciała tylko ja nie pytałam) uprzejmie informuje ze obywatelka Sylwia79 bedzie podwójną mamusią :tak: :tak: :tak: co wiecej bedzie podwójną lipcóweczką :-p :tak: :laugh2: :elvis: czuje sie dobrze, choc miała okropne mdłosci, jeszcze pracuje no i standardowo nie ma na nic czasu. joł
:szok: :szok: :szok: ale czad!!! Ogromnie się cieszę i bede kibicować Sylwi:elvis: :elvis: :elvis: Aniu a Sylwia chodzi jezscze na basen? Bo próbuje ją wyczaić ale jakoś nie widzę laski która by mi ja przypominała:no:
My chodzimy w soboty na 9.30:tak:
baby apropo kobiecości i tego tam
jakich uzywacie zapachów? lubicie perfumy?
hihi Dasaria coś poza tym Fa używasz?? :-D ;-) :-p
Ja mam dwa, wiernie od dłuzszego czasu:tak:
escape - calvin clain
angel - thierry mugler

Oba cięzkie i mocne, ale jakże cudowne..:cool2: :-p

baileys jest NAJLEPSZY :tak:
Pozdpisuje się pod tym. U mnie tez zawsze w szafeczce z alkoholem ten trunek jest obowiązkowy. Z resztą kawe w weekendy pije z dodatkiem beileysa. Polecam!!:tak: :tak:

Moja dziś też przeszła samą siebie, więcej takich dni i wariatkowo mnie czeka... do tego nie chce jeść, nie chce spać, nic nie chce....
O- na spacer chciała i choć nam nie wolno to poszłyśmy przynajmniej na trochę...
Czy trójki się długo wyżynają?
My mielismy taki weekend:baffled:
I dzisiejszy poranek:eek: Mój młody bierze moja lokówkę , włącza do kontaktu i próbuje sobie kręcić włosy:szok: :szok: :szok: I robił milion innych rzeczy demolując dom:szok: :eek: :baffled: :wściekła/y: :tak: :-p Wykończył mnie przez godzinę:tak: Dobrze, ze juz jestem w pracy:-p Kawka, muzyczka, bb:-D :tak:

a pamiętasz jak currara była hiciorem?:)

heheh ja pamiętam ja pamiętam:tak:
I kupowało się w kiosku : "Świat Młodych":-D :-D :-D

Do góry