reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
buuuu chyba dziś nici ze spacerku.... :baffled:
pogoda beznadziejna, :baffled:
wczorajsza chlapa zamarzła, deszcz pada i jest po prostu bleeeeeeeeeeee :baffled: :baffled: :baffled:

ide babeczki po kawe i murzynka.........
dzisiaj sniadanko po "francuski"..............powiedzmy ;-);-);-)

ps. Kuba szaleje i spiewa "ejooooooooo". dla niewtajemniczonych, teletubisie na kanale nr 1

ide babeczki po kawe i murzynka.........
dzisiaj sniadanko po "francuski"..............powiedzmy ;-);-);-)

ps. Kuba szaleje i spiewa "ejooooooooo". dla niewtajemniczonych, teletubisie na kanale nr 1

ja dziś zaszalałam, bo zjadłam na śniadanie: 2 kabnosy, 2 kromki chleba z serem żółtym :cool2: , a teraz piję kawkę :-p

Cześć baby !

Mam @ i się skręcam na fotelu.
Mimo wszystko dzień rozpoczęłam zgodnie z wczorajszymi wskazówkami Kasi.K, jak bum tarara to działa !!! Co prawda nie usłyszałam od łosia, że ładnie wyglądam, ale że mnie kocha, noooooooo
W końcu coś :-)

reklama
Cześć baby !

Mam @ i się skręcam na fotelu.
Mimo wszystko dzień rozpoczęłam zgodnie z wczorajszymi wskazówkami Kasi.K, jak bum tarara to działa !!! Co prawda nie usłyszałam od łosia, że ładnie wyglądam, ale że mnie kocha, noooooooo
W końcu coś :-)

no to widze, ze idzie ku lepszemu!!!!
ciesze sie bardzo...........

Do góry