reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Byliśmy wczoraj u lekarza, Oli ma anginę:-( :-(
Cała noc do bani, budził się biedak co pół godziny i płakał
więc siłą rzeczy jestem dziś półprzytomna:sick:
Teraz nie ma gorączki, ale jest tak osłabiony że ledwo się trzyma w pionie:-(

reklama
jestem, zjadłam pół worka małych ptysiów i umieram własnie z bólu brzucha:baffled: musze iść chyba do łazienki:sick: :baffled:

Ciekawe jak tam dzisiejsze NiaNiowe zakupy i fryzjer ? :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Zakupy spodnie w zarze,jeansy:tak: i bluzeczka w zarze :tak: zielona sexi na wyjazd integracyjny:-p

włosy obcięte - obcięcie porzadne, ale wole się w dłuzszych wiec narazie się ukrywam:baffled: kolor włosów- znów jaśnjiesze- takie jak mnie wiecej w wakacje:tak: spoko, w takich czuje się lepiej:tak:

ide do kibla!!!!!!!!!!!!!

ps. u Nas w lutym zacznie sie 4 rok razem........:dry::cool2::cool2:

trzecia rocznica ślubu w lipcu
razem 4 lata:tak:
jest spoko, jezscze sie nie znudzilismy , a wrecz ostatnio mamy taką fazę jak Gazelaczki:tak: ;-) :-) I bardzo mi się to podoba bo znów czuję się sobą:cool2:

Niania- FOTKA!! FOTKA!!! :tak: :tak: :-p
no way:no: :-D :-)

no własnie anula, byłas u tego Czajki czy nie?????
no byłam byłam:cool2:

CZeść moje kobietki :)

ja mam różową ze snooopy ;-) :-)

Ja czarną:tak: :tak:

hi hi - biorąc pod uwagę co w naszej matematyce działo się przez ostatni rok, to muszę powiedzieć, że w 2007 doszliśmy już do etapu całek, albo i dalej :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) Szczerze mowiac dziewczyny, to ja już chyba powinnam przestać zażywać żń-szeń, bo ostatnio strasznie przyglądam się facetom i w ogóle różne rzeczy zaczęły mnie kręcić :szok: :cool2: :baffled: :nerd: ;-) Czuję się z tym nienormalnie - tzn. psychicznie nie dojrzalam do takiego etapu jaki dzieje sie z moim cialem, hihiihi

uwielbiam Twoją barwną psychikę:tak: :-) potrafisz to pięknie ubrac w słowa:-)

reklama
Do góry