reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc dorotko!!!!:elvis::elvis:
jak tam prace matematyczne, co????mam nadzieje, ze wszystko przebiega zgodnie z planem!!!!:happy::happy::baffled::baffled:

hi hi - biorąc pod uwagę co w naszej matematyce działo się przez ostatni rok, to muszę powiedzieć, że w 2007 doszliśmy już do etapu całek, albo i dalej :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) Szczerze mowiac dziewczyny, to ja już chyba powinnam przestać zażywać żń-szeń, bo ostatnio strasznie przyglądam się facetom i w ogóle różne rzeczy zaczęły mnie kręcić :szok: :cool2: :baffled: :nerd: ;-) Czuję się z tym nienormalnie - tzn. psychicznie nie dojrzalam do takiego etapu jaki dzieje sie z moim cialem, hihiihi

reklama
hi hi - biorąc pod uwagę co w naszej matematyce działo się przez ostatni rok, to muszę powiedzieć, że w 2007 doszliśmy już do etapu całek, albo i dalej :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-) Szczerze mowiac dziewczyny, to ja już chyba powinnam przestać zażywać żń-szeń, bo ostatnio strasznie przyglądam się facetom i w ogóle różne rzeczy zaczęły mnie kręcić :szok: :cool2: :baffled: :nerd: ;-) Czuję się z tym nienormalnie - tzn. psychicznie nie dojrzalam do takiego etapu jaki dzieje sie z moim cialem, hihiihi

No, no nie poznaję koleżanki :-) ;-) :-D

reklama
Do góry