reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczyny była dzis u mnie kandydatka na nianię...normalnie za babo-chłop...kobitka była przedszkolanką a teraz jest na emeryturze i wydajej jej się ze wszytskie rozumy pozjadała. niedawno była kobitka z o niebo gorszym doswiadczeniem ale za to wrazenie zrobiła o 100% lepsze. podsumowując: w legionowie młode dziewczyny nie chcą byc nianiami (po ostatniej mojej rozmowie z Sylwią 79 uważam ze moze i lepiej) no i mam 2 kandydatki: Panią Dubtfire (czy jak to się pisze) i Robocopa:dry: :dry:

fotki jutro ok?
wystroje sie ,zrobie i powklejam
zakupki sie udaly a w domu?

nawet ok :szok: :szok: :szok:
wydalam swoja kase taka lewa :-p ale jak G zobaczyl zakupy to mi oddal zaskórniaki :szok: :tak: wiec jestem nadal przy kasie
w domu dziecko wesole bo z tata bajki ogladala i tata pozwolil jej pilotem przelaczac
jak sie tak odpocznie od losia ze 3 godziny ale na korzysc dla siebie to nawet sie go zaczyna lubic :baffled:

szczęściaraaaaa;-)
mam nadzieje ze jak najdłuzej i da się go jeszcze podtresowac (mam nadzieje ze tego nie przeczyta :-p ) :laugh2: :cool2:

fotki jutro ok?
wystroje sie ,zrobie i powklejam
zakupki sie udaly a w domu?

nawet ok :szok: :szok: :szok:
wydalam swoja kase taka lewa :-p ale jak G zobaczyl zakupy to mi oddal zaskórniaki :szok: :tak: wiec jestem nadal przy kasie
w domu dziecko wesole bo z tata bajki ogladala i tata pozwolil jej pilotem przelaczac
jak sie tak odpocznie od losia ze 3 godziny ale na korzysc dla siebie to nawet sie go zaczyna lubic :baffled:
fiu fiu co za miły gest ze strony G. a co do fotek to trzymam za słowo :tak:

acha a tak zmieniajac temat na troche luzarski :-p to jeśłi któraś z Was lubi taki kolor paznokci lekko mleczny jaki maja nieraz tipsy frenczyki to polecam lakier do paznokci z inglota nr 028 to własciwie nie lakier a odżywka do paznokci wzmacniajaca z proteinami jedwabiu. Jak sie pomaluje dwie warstwy paznokcie sa rewelacyjne
kiedyś używałam a potem o tym zapomniałam, dzisiaj znowu kupiłam i jest suuper :tak: polecam

mam nadzieje ze jak najdłuzej i da się go jeszcze podtresowac (mam nadzieje ze tego nie przeczyta :-p ) :laugh2: :cool2:

fiu fiu co za miły gest ze strony G. a co do fotek to trzymam za słowo :tak:
hmm miły... w sumie kasa jest niby wspólna ale ostatno u nas cieniutko z jakas dodatkowa kasa wiec byłam na zakupach na własny koszt :-p i nawet G. nie wspominałam ,że cos potrzebuje
sam zaproponował bo podobno miał fajne zlecenie i zarobił wiecej niz sie spodziewał :tak:

reklama
hmm miły... w sumie kasa jest niby wspólna ale ostatno u nas cieniutko z jakas dodatkowa kasa wiec byłam na zakupach na własny koszt :-p i nawet G. nie wspominałam ,że cos potrzebuje
sam zaproponował bo podobno miał fajne zlecenie i zarobił wiecej niz sie spodziewał :tak:

no no no, wiosna idzie, mózgi łosiom odtajały ?;-)

Do góry