reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczyny była dzis u mnie kandydatka na nianię...normalnie za babo-chłop...kobitka była przedszkolanką a teraz jest na emeryturze i wydajej jej się ze wszytskie rozumy pozjadała. niedawno była kobitka z o niebo gorszym doswiadczeniem ale za to wrazenie zrobiła o 100% lepsze. podsumowując: w legionowie młode dziewczyny nie chcą byc nianiami (po ostatniej mojej rozmowie z Sylwią 79 uważam ze moze i lepiej) no i mam 2 kandydatki: Panią Dubtfire (czy jak to się pisze) i Robocopa:dry: :dry:

fotki jutro ok?
wystroje sie ,zrobie i powklejam
zakupki sie udaly a w domu?

nawet ok :szok: :szok: :szok:
wydalam swoja kase taka lewa :-p ale jak G zobaczyl zakupy to mi oddal zaskórniaki :szok: :tak: wiec jestem nadal przy kasie
w domu dziecko wesole bo z tata bajki ogladala i tata pozwolil jej pilotem przelaczac
jak sie tak odpocznie od losia ze 3 godziny ale na korzysc dla siebie to nawet sie go zaczyna lubic :baffled:

szczęściaraaaaa;-)
mam nadzieje ze jak najdłuzej i da się go jeszcze podtresowac (mam nadzieje ze tego nie przeczyta :-p ) :laugh2: :cool2:

fotki jutro ok?
wystroje sie ,zrobie i powklejam
zakupki sie udaly a w domu?

nawet ok :szok: :szok: :szok:
wydalam swoja kase taka lewa :-p ale jak G zobaczyl zakupy to mi oddal zaskórniaki :szok: :tak: wiec jestem nadal przy kasie
w domu dziecko wesole bo z tata bajki ogladala i tata pozwolil jej pilotem przelaczac
jak sie tak odpocznie od losia ze 3 godziny ale na korzysc dla siebie to nawet sie go zaczyna lubic :baffled:
fiu fiu co za miły gest ze strony G. a co do fotek to trzymam za słowo :tak:

acha a tak zmieniajac temat na troche luzarski :-p to jeśłi któraś z Was lubi taki kolor paznokci lekko mleczny jaki maja nieraz tipsy frenczyki to polecam lakier do paznokci z inglota nr 028 to własciwie nie lakier a odżywka do paznokci wzmacniajaca z proteinami jedwabiu. Jak sie pomaluje dwie warstwy paznokcie sa rewelacyjne
kiedyś używałam a potem o tym zapomniałam, dzisiaj znowu kupiłam i jest suuper :tak: polecam

mam nadzieje ze jak najdłuzej i da się go jeszcze podtresowac (mam nadzieje ze tego nie przeczyta :-p ) :laugh2: :cool2:

fiu fiu co za miły gest ze strony G. a co do fotek to trzymam za słowo :tak:
hmm miły... w sumie kasa jest niby wspólna ale ostatno u nas cieniutko z jakas dodatkowa kasa wiec byłam na zakupach na własny koszt :-p i nawet G. nie wspominałam ,że cos potrzebuje
sam zaproponował bo podobno miał fajne zlecenie i zarobił wiecej niz sie spodziewał :tak:

reklama
hmm miły... w sumie kasa jest niby wspólna ale ostatno u nas cieniutko z jakas dodatkowa kasa wiec byłam na zakupach na własny koszt :-p i nawet G. nie wspominałam ,że cos potrzebuje
sam zaproponował bo podobno miał fajne zlecenie i zarobił wiecej niz sie spodziewał :tak:

no no no, wiosna idzie, mózgi łosiom odtajały ?;-)

Do góry