reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

CZESC dziewczyny
wpadłam powiedziec ze jako tako przezyłam te 1,5 tygodnia po 13 godzin ale.....jestem wrakiem człowieka:baffled:
chodze i spie na stojącą
nawet na Mili nie moge sie skupic i jestem zła na siebie:sick:
K w pracy a ja bym najchetniej poszła spac.....:sick:

reklama
a od srody 5 dni jestem sama z Milenką bo K leci do Norwegii
normalnie az sie boje :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: jak podołam
bo od czwartku znow mam po 13 godzin...wroce do domu i Mili :baffled:
gdzie po 13-stu godzinach pracy to przychodziłam i K sie nia zajmował

jejuska :baffled: :baffled:

wkońcu usiadłam uffff.......:-):-)

poimprezowałam wczoraj strasznie!!!
ale było miło!!!tylko dzis mnie głowa boli i strasznie mnie sushiiii :baffled::baffled:

z tego co przeczytałam to ładna tu była tez imprezka!!!
Weronisia sliczn, Kubus tez, słodziaki na maxa!!!!

edziu
jeszcze pamietamn, co napisałas, ze musisz odpoczac, ostatnio myslałam o Tobie i to samo mi przyszło do głowy!!!!potrzebujesz dnia dla siebie!!!!pogadaj z Konradem, moze cos sie uda zorganizowac!!!!trzymam qciuki za powodzenie akcji!!!!

Marcinucha podlizuje się i robi pizze, oraz wziąl żabę na śnieg.
On odśnieza wjazd do garazu a żaba wiaderkiem zbiera śnieg.

czekam na film
2 odcinki "prisone break" i wracam spowrotem :-):-)

tyż oglądam

mam nadzieję że źle nie zrobię jak napiszę ze martina grzeczniutka

e-mamoo koniecznie jeden dzionek dla siebie i wszystko się unormuje może chociaż jakiś wypad do fryzjera, solarium albo kawka z koleżanką gdzieś poza domeczkiem

bardzo pomaga, sama kombinuje conajmniej raz w tygodniu i wyrywam z chatki chociaż na godzinkę a jak nie mogę to kupuję sobie jakiś miły drobiazg ,a potem się cieszę jakbym wygrała kupe kasy w toto

Czesc dziewczyny.
Ja tez uwielbiam kolczyki, pierscionki nosze cały czas tylko dwa i nie zabardzo mi inne podchodza, no może jakies złe kupuję, są nie wygodne. Tylko te dwa mi nie przeszkadzają. Kolczyki po domu ściągam.
A co do perfum to ja uwielbiam Verona (polecam) i czerwoną pume.

ach Verona......
Tusia przypomniałas mi o niej....to lata mojej beztroskiej mlodosci achh :cool2: :elvis:
juz nie pamietam kiedy ją mialam
haha chyba poszukam w sklepie,aby przypomniec sobie jej zapach

w szkole zawodowej kochałam jeszcze zapach Tiramisu :tak:
ciekawe czy to jeszcze robia :confused:

reklama
ja nosze tylko srebro , złota jakos nie lubie, mam co prawda obraczke i zareczynowy ze złota ale to wszystko

hihiiii to mamy tak samo
za złotem nie przepadam
dopiero Karol mnie nim obsypał :-p to mam

jedna babka przychodzi do mnei do sklepu robic zakupy to napatrzec sie na nia nie moge

normalnie wyglada jak murzyn-raper z teledysku
wisior ma do pasa :eek: złoty,gruby,normalnie jak smycz :eek:
i ful złota na palcach
bleeeeee
szope na głowie,i byle jakie ciuchy

normalnie zjawiskowa postac :eek: (i bardzo jej nie lubie bo nie miła :-p )

Do góry