reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale juz zmykam sie pakowac i do rodziców jedziemy
Weronika dzisiaj od rana wyje jak syrena strażacka :-( super dzień sie zapowiada :sick:
nawet na spacer z nią nie pójde bo u nas cała noc padał snieg, wczoraj cały dzień i teraz nadal pada i jest go już tyle,że nie wiem czy wyjedziemy samochodem z ulicy
wiec spacer odpada na całej linii

reklama
Kubuś i Weroniczka tacy słodcy, że by się chciało schrupać :-)
dzieki...:elvis::elvis:

heloł
miało mnie dzisiaj nie byc ale nałóg silniejszy hihi
Aniu Weronika marszczy tak nosek po mojej siostrze, ona dokładnie taki sam grymas twarzy robiła jak była malutka :tak:
Weronika sie tak uśmiecha do aparatu :-)
hi hi to mozemy sobie z Mają i Weroniką przebic piątki...ja teraz juz nad sobą panuję ale czesto jak mi się cos niepodoba albo intensywnie mysle- rzadkosc- :-p to się tak marszczę...a własnie w dzieciństwie to ta mina była nagminna

Hej babki!

Weronika dzisiaj od rana wyje jak syrena strażacka :-( super dzień sie zapowiada :sick:

U nas też dziś jest dzień pod znakiem wyjca, do tego stopnia, że ją położyłam spać przed paroma minutami.
Jezu a jak to się zaczął ten kryzys dwulatka i to będzie trwało dłużej?

Jak młoda tak wyje to ja nie mam sił do niczego, ani się z nią bawić, ani robić czegoś w domu, no rozwala mnie w 100%.
Potrzebuje odpocząć od dziecka i łosia. Potrzebuję tego najbardziej na świecie:baffled:

Kurde Maciek ma nowe hobby: otwiera sobie niekapka i wylewa wszystko co tam jest :wściekła/y: Właśnie wylał herbatę do swojego pudełka z zabawkami :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ale juz nie smuce
powrzucam Wam zaraz troche fotek, mam kilka Laury i moje dziecko na sniegu :tak:
a dzisiaj w ramach terapii kupiłam sobie takie kolczyki i takie koraliki
160371370

koralwg9.jpg

w kolczykach sie zakochałam wczoraj , ma takie moja kuzynka i wygladaja super do długich włosów
jak przyjda to sobie fotke cykne i wam pokaże bo na uszach bedzie lepiej wygladac :tak:
Elficzku fajniutki komplecik:tak: :tak:
Ja też nie mogę nosić kolczyków "zwykłych" bo odrazu dostaję uczulenia:baffled:
Modę nosić tylko złote i srebrne:confused:
a szkoda bo te "zwykłe" niektóre są bardzo ładne:baffled: :confused:

A tak wogóle to
Dzień dobry babeczki:-)
U nas też pada śnieżek, ja sobie siedzę z kawką i nadrabiam:tak:
Łoś z Wiktorią poszli do kościoła, a Oli śpi

reklama
Do góry