reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ale juz zmykam sie pakowac i do rodziców jedziemy
Weronika dzisiaj od rana wyje jak syrena strażacka :-( super dzień sie zapowiada :sick:
nawet na spacer z nią nie pójde bo u nas cała noc padał snieg, wczoraj cały dzień i teraz nadal pada i jest go już tyle,że nie wiem czy wyjedziemy samochodem z ulicy
wiec spacer odpada na całej linii

reklama
Kubuś i Weroniczka tacy słodcy, że by się chciało schrupać :-)
dzieki...:elvis::elvis:

heloł
miało mnie dzisiaj nie byc ale nałóg silniejszy hihi
Aniu Weronika marszczy tak nosek po mojej siostrze, ona dokładnie taki sam grymas twarzy robiła jak była malutka :tak:
Weronika sie tak uśmiecha do aparatu :-)
hi hi to mozemy sobie z Mają i Weroniką przebic piątki...ja teraz juz nad sobą panuję ale czesto jak mi się cos niepodoba albo intensywnie mysle- rzadkosc- :-p to się tak marszczę...a własnie w dzieciństwie to ta mina była nagminna

Hej babki!

Weronika dzisiaj od rana wyje jak syrena strażacka :-( super dzień sie zapowiada :sick:

U nas też dziś jest dzień pod znakiem wyjca, do tego stopnia, że ją położyłam spać przed paroma minutami.
Jezu a jak to się zaczął ten kryzys dwulatka i to będzie trwało dłużej?

Jak młoda tak wyje to ja nie mam sił do niczego, ani się z nią bawić, ani robić czegoś w domu, no rozwala mnie w 100%.
Potrzebuje odpocząć od dziecka i łosia. Potrzebuję tego najbardziej na świecie:baffled:

Kurde Maciek ma nowe hobby: otwiera sobie niekapka i wylewa wszystko co tam jest :wściekła/y: Właśnie wylał herbatę do swojego pudełka z zabawkami :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ale juz nie smuce
powrzucam Wam zaraz troche fotek, mam kilka Laury i moje dziecko na sniegu :tak:
a dzisiaj w ramach terapii kupiłam sobie takie kolczyki i takie koraliki
160371370

koralwg9.jpg

w kolczykach sie zakochałam wczoraj , ma takie moja kuzynka i wygladaja super do długich włosów
jak przyjda to sobie fotke cykne i wam pokaże bo na uszach bedzie lepiej wygladac :tak:
Elficzku fajniutki komplecik:tak: :tak:
Ja też nie mogę nosić kolczyków "zwykłych" bo odrazu dostaję uczulenia:baffled:
Modę nosić tylko złote i srebrne:confused:
a szkoda bo te "zwykłe" niektóre są bardzo ładne:baffled: :confused:

A tak wogóle to
Dzień dobry babeczki:-)
U nas też pada śnieżek, ja sobie siedzę z kawką i nadrabiam:tak:
Łoś z Wiktorią poszli do kościoła, a Oli śpi

reklama
Do góry