reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aniu głowa do góry !!!:elvis: :tak: :tak: :tak: :elvis:

Mnie też wkurzają laski, które tak się zachowują :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Olac ją
Pamiętam jak ja wracałam do pracy to też "życzliwa" koleżanka wydzwaniała do mnie czy aby na pewno chcę wrócic, bo jak ja wrócę to ona bedzie się czuła zagrożona itp. Na drzewo z takimi znajomymi. Nienawidzę jak ktoś próbuje brac mnie na litośc :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
joł. :tak: :tak: :tak:

reklama
z racji ze otrzymałam dzis zgode na ogłoszenie pewnej wiadomosci (nie to ze koleżanka nie chciała tylko ja nie pytałam) uprzejmie informuje ze obywatelka Sylwia79 bedzie podwójną mamusią :tak: :tak: :tak: co wiecej bedzie podwójną lipcóweczką :-p :tak: :laugh2: :elvis: czuje sie dobrze, choc miała okropne mdłosci, jeszcze pracuje no i standardowo nie ma na nic czasu. joł

z racji ze otrzymałam dzis zgode na ogłoszenie pewnej wiadomosci (nie to ze koleżanka nie chciała tylko ja nie pytałam) uprzejmie informuje ze obywatelka Sylwia79 bedzie podwójną mamusią :tak: :tak: :tak: co wiecej bedzie podwójną lipcóweczką :-p :tak: :laugh2: :elvis: czuje sie dobrze, choc miała okropne mdłosci, jeszcze pracuje no i standardowo nie ma na nic czasu. joł

ooooooooooo sylwunia kochana, trzymaj sie, lipcoweczka do kwadratu :cool2::cool2:
aniu przekaz jej buziaczki i powiedz, zeby zagladneła do Nas!!!!!

Aaaaale super! Pozdrów Ja od nas i Ninkę też :-)

a w ogóle to cześć z wieczora - ja tak na chwilkę :tak:

sssssuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrr!!!!:tak: :tak: :tak: :-)
Gratulacje!!!!!:tak: :tak: :tak: :elvis:

Niech koleżanka Sylwia79 nie przepracowuje się, tylko do nas zagląda :tak: :tak: :tak:

reklama
ooooooooooo sylwunia kochana, trzymaj sie, lipcoweczka do kwadratu :cool2::cool2:
aniu przekaz jej buziaczki i powiedz, zeby zagladneła do Nas!!!!!
dzieki Asiu...oczywiscie przekaże...tylko obawiam si ze autentycznie trudno bedzie jej znaleźc chwilkę :sick: ...

...widze ze na lipcówka wicej babek, nie tylko Tusia ma zdolnosci detektywistyczne :cool2: :laugh2:

Do góry