reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

z racji ze otrzymałam dzis zgode na ogłoszenie pewnej wiadomosci (nie to ze koleżanka nie chciała tylko ja nie pytałam) uprzejmie informuje ze obywatelka Sylwia79 bedzie podwójną mamusią :tak: :tak: :tak: co wiecej bedzie podwójną lipcóweczką :-p :tak: :laugh2: :elvis: czuje sie dobrze, choc miała okropne mdłosci, jeszcze pracuje no i standardowo nie ma na nic czasu. joł

łaaaaaaaaaaa
gratulacje dla Sylwii :-D ;-) super, super, super !!!!!
Może w końcu znajdzie dla nas trochę czasu?:cool2: :tak:

Ale sobie fajnie wykombinowali ;-)

reklama
:cool2: :-p
dzieki Asiu...oczywiscie przekaże...tylko obawiam si ze autentycznie trudno bedzie jej znaleźc chwilkę :sick: ...

...widze ze na lipcówka wicej babek, nie tylko Tusia ma zdolnosci detektywistyczne :cool2: :laugh2:

hi hi :-D :-D :-D
ja tak jak Tusia mam pociąg do rozwiązywania zagadek kryminalno-detektywistycznych :tak: :tak: :tak: ,
na studiach wykładowca z prawa karnego był nieziemsko przystojny :tak: :tak: :-D :cool2: :cool2: :cool2: :-p :-p
prawo karne bardzo mnie kęci:tak: :tak: :tak: w ogóle wszelkie kodeksy itp., jakas zboczona chyba jestem, ale łoś mi zawsze powtarza, że w policji bym na pewno karierę zrobiła,:tak: :tak: :-) :szok:
kto wie może kiedyś i ja tam zawitam :-D :-D :-D :szok:

reklama
Do góry