reklama
Anikaa
Fan(ka)
Elfiku głowa do góry kiedys w koncu bedzie lepiej...(tylko nie pytaj kiedy ;-) )Maja juz lepiej, tzn raz jest lepiej raz gorzej jak to przy małym dziecku ale dają rade.
Laura skończyła dzisiaj tydzień
a ja eh jakos żyje ale co to za życie :sick:
ide.. musze Weronike nakarmic
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ledwo się zmusiłam do tego spacerku bo ja też nie lubię zimy, a dokładnie zimnao siema Wiki jak było na sankach...mój Kuba niestety uwielbia śnieg i najwieksze zaspy...jazda na sankach tez jest dla niego super...a ja tek nie lubie zimy brrrrrrrr
Oli cały czas się wywraca jak stoi na śniegu
Ogulnie było ok:-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
No to co ty chcesz kobietko165 cm, 57 kg
Super wzrost, super waga, super laska:-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez sie oddalam na troszke
do pozniej!!
do pozniej!!
DASARIA
lipcowe mamy '05
och Asiu mam nerwa bo zadzwoniła laska z pracy i prawiła mi jak to dobrze ze wracam itp. i ze ona mnie wszystkiego nauczy jakbym kuzwa tel. nie umiała odbierac albo roznosic listów...moze się system zmienił i nogą się słuchawkę podnosi, jesli tak to faktycznie moge miec problem bo noga nie do konca sprawna ;-) ... no i się puszyła jak paw jaka to ona teraz ważna nie jest...fuck przeciez jest taką samą recepcjonistką jak ja...no...i tyle... :sick: musze zmienc prace bo jeszcze do niej nie poszłam a juz mnie wkurza ;-)
Aniu głowa do góry !!!
Mnie też wkurzają laski, które tak się zachowują
Olac ją
Pamiętam jak ja wracałam do pracy to też "życzliwa" koleżanka wydzwaniała do mnie czy aby na pewno chcę wrócic, bo jak ja wrócę to ona bedzie się czuła zagrożona itp. Na drzewo z takimi znajomymi. Nienawidzę jak ktoś próbuje brac mnie na litośc
DASARIA
lipcowe mamy '05
Joaska
Lipcowe mamy '05
wzrost mamy ten sam ,
wagę troszkę inną
na spotkaniu Asiu wygladałaś super, no i byłas wyzsza ode mnie, miałas sliczne szpileczki hihihih
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
na spotkaniu Asiu wygladałaś super, no i byłas wyzsza ode mnie, miałas sliczne szpileczki hihihih
hi hi hi butów na płaskim obcasie nadal się nie dorobiłam, ale łoś jest o 30 centymentrów wyższy, więc same rozumiecie ;-)