reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
to faktycznie niemiła "kolezanka"........
kochana z własnego doświadczenia Ci powiem, olej ja i ciesz sie, ze chociaz nie bedziesz siedziała w domu, jakis grosik wpadnie.........

dasz rade, a rozgladac sie za inna praca nie zaszkodzi!!!

Asiu chyba bardzo schudłas od naszego spotkania...miałas juz wtedy fajną figurkę ale teraz to chudzina jestes.

eee nie jest tak super, cos kolo wrzesnia to czułam sie super, ale odkad pracuje to przytyłam, wszystko przez zamawianie jedzenia: pizza, gyros........itp.
ale postanowiłam, do 17 marca musze wygladac suuuuper!!!!

to faktycznie niemiła "kolezanka"........
kochana z własnego doświadczenia Ci powiem, olej ja i ciesz sie, ze chociaz nie bedziesz siedziała w domu, jakis grosik wpadnie.........

dasz rade, a rozgladac sie za inna praca nie zaszkodzi!!!
musze dac rade i nie zakładam innej opcji ...ale i tak mam nerwa :sick: ;-)

eee nie jest tak super, cos kolo wrzesnia to czułam sie super, ale odkad pracuje to przytyłam, wszystko przez zamawianie jedzenia: pizza, gyros........itp.
ale postanowiłam, do 17 marca musze wygladac suuuuper!!!!
och Asiu a mozna lepiej...serio figurka godna pozazdroszczenie

o siema Wiki jak było na sankach...mój Kuba niestety uwielbia śnieg i najwieksze zaspy...jazda na sankach tez jest dla niego super...a ja tek nie lubie zimy brrrrrrrr

reklama
Elfiku jak Ci ida poszukiwania biletu ?? jakie wiesci od siostry, ogarnia juz troche sytuacje ?? pamietam ze ja t pzez pierwsz tydzien nie wiedziałam co się dzieje i o co chodzi ??

Do góry