reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
to faktycznie niemiła "kolezanka"........
kochana z własnego doświadczenia Ci powiem, olej ja i ciesz sie, ze chociaz nie bedziesz siedziała w domu, jakis grosik wpadnie.........
dasz rade, a rozgladac sie za inna praca nie zaszkodzi!!!
kochana z własnego doświadczenia Ci powiem, olej ja i ciesz sie, ze chociaz nie bedziesz siedziała w domu, jakis grosik wpadnie.........
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiu chyba bardzo schudłas od naszego spotkania...miałas juz wtedy fajną figurkę ale teraz to chudzina jestes.
eee nie jest tak super, cos kolo wrzesnia to czułam sie super, ale odkad pracuje to przytyłam, wszystko przez zamawianie jedzenia: pizza, gyros........itp.
ale postanowiłam, do 17 marca musze wygladac suuuuper!!!!
Anikaa
Fan(ka)
musze dac rade i nie zakładam innej opcji ...ale i tak mam nerwa :sick: ;-)to faktycznie niemiła "kolezanka"........
och Asiu a mozna lepiej...serio figurka godna pozazdroszczenieeee nie jest tak super, cos kolo wrzesnia to czułam sie super, ale odkad pracuje to przytyłam, wszystko przez zamawianie jedzenia: pizza, gyros........itp.
ale postanowiłam, do 17 marca musze wygladac suuuuper!!!!
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
och Asiu a mozna lepiej...serio figurka godna pozazdroszczenie
Asiu a ile ty ważysz i jaki masz wzrost, jeśli można wiedzieć
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiu a ile ty ważysz i jaki masz wzrost, jeśli można wiedzieć
165 cm, 57 kg
Joaska
Lipcowe mamy '05
Asiu cudnie wygladasz w tych gatkach
Figurka rzeczywiście cudo