reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

jestem
uffff
ja wiem,że w kręgu lipcowych mam uchodze za maniaczke sprzatania ale wierzcie mi nic tak nie pomaga na stres i depresje jak porządna dawka robót domowych.
Jak sie człowiek tak porządnie zmęczy fizycznie to potem mniej boli psychika

reklama
jestem ja, a obok mnie mój pracujący łoś, cóż za romantyczna sobota:baffled:
Mój romantyczny mąz lepszy- stwierdził,ze skoro marudze ,że non stop pracuje to on dzisiaj sobie odpuści i.... pójdzie na piwo z kolegami
Jak powiedział zrobił a ja zostałam z rozdziawioną japą o tak :szok:

ale juz nie smuce
powrzucam Wam zaraz troche fotek, mam kilka Laury i moje dziecko na sniegu :tak:
a dzisiaj w ramach terapii kupiłam sobie takie kolczyki i takie koraliki
160371370

koralwg9.jpg

w kolczykach sie zakochałam wczoraj , ma takie moja kuzynka i wygladaja super do długich włosów
jak przyjda to sobie fotke cykne i wam pokaże bo na uszach bedzie lepiej wygladac :tak:

reklama
Kurcze a ja nie mogę nosić kolczyków, kiedyś nosiłam, ale tylko złote, bo srebrnych nie miałam a na materiały srebrnopodobne mam uczulenie. Jak dorosłam i te moje złote przestały mi sie podobać to je zdjęłam i od tamtej pory amen. Robiłam kilka prób po drodze, ale jakoś nie mogę się przełamać.

Do góry