Hejo:-) Jestem i ja. Po wczorajszej matmie mam dziś super dzień (Gazelka ). Lepiej mi się pracuje, myśli................echhhhhh:-)
Fajowska. Ja bede z Zarze w poniedziałek (urlop fryzjer wyprzedaże miodzio ) to przylukam ile kosztuje i dam cynka!
hiihiihiii o tym samym myślałam
Mania dzieci boskie! Kiedy patrze na Wasze zdjęcia mogłabym juz dziś machnąc sobie drugiego bobaska
te same myśli
ale sadze, ze teraz bardziej umiałabym to wszytsko docenić, cieszyć się macierzyństwem, na weikszym luzie podchodzić do tego wszytskiego, pilnować się tracy od pierwszych dni życia ....
ech rozmarzyłam się
Jestem w szoku jak Julinka składa zdania
Maks mówi bardzo duzo , ale zdaniami operuje sporadycznie własciwe bardziej ....przez przypadek
Maks wstaje miedzy 6-7 ze względu na to że ja juz od 6 jestem na nogach:-) i słysze wstedy z jego pokoju "mamunia juz" ihihihihi wiec od rana leje Teraz od kilku dni mamy nowy patent : nasze dziecie wychodzi z łozeczka i sobie idzie czasem nawet w nocy przychodzi do nas ale wtedy konsekwentnie go odkładamy Rano kiedy się wypi tez potrafi sam wyjść i sobie otworzyć drzwi od pokoju:-)
Nasz maks tez co niebardzo ze spaniem w dzień. Max godzinka. Wszytsko przez te łosia sznuruwki w przdszkolu
To samo podejscie Maks ostatnio domaga sioę snu juz w granicach 19. Sam wchodzi do łozeczka, kładzie się "spać spać" heheeh
Hehehe u nas to samo Ale jaki happy jest w tych obcasach:-) Lejemy z łosiem
Ale ale śpieszę powiedzieć, ze na to wyglada, ze moje dziecie lada chwila przejdzie juz tylko na nocniczek zaczął działać plan "tetra precz" i Maks w tej chwili chodzi od jakiegoś czasu w majteczkach zamiast pampersa. W wiekszości przypadków juz woła jak chce siusiu albo sam siada na nocnik Wiec zaczyna być fajnie :-)
Musiałam sobie kupic taka kurteczke, bo zima idzie a ja ta biała abercrombie co brzucha kawałek widac mam i marznę. Kupilam ja za 99 zl.
Fajowska. Ja bede z Zarze w poniedziałek (urlop fryzjer wyprzedaże miodzio ) to przylukam ile kosztuje i dam cynka!
Maniu czy ty te dwie sztuki sanek ciagniesz sama?
hiihiihiii o tym samym myślałam
Mania dzieci boskie! Kiedy patrze na Wasze zdjęcia mogłabym juz dziś machnąc sobie drugiego bobaska
Hm.... ja mam pewne wątpliwości w tej kwesti, hihi Ja się zastanawiam jak np. będę karmic maluszka, skoro Maciek będzie chcial zeby się Nim zająć. On ciągle przychodzi, bierze za rękę i chce żeby się z Nim bawić. Albo boję się, że będę usypiać dzidzie, a druga krzyczy.
te same myśli
ale sadze, ze teraz bardziej umiałabym to wszytsko docenić, cieszyć się macierzyństwem, na weikszym luzie podchodzić do tego wszytskiego, pilnować się tracy od pierwszych dni życia ....
ech rozmarzyłam się
Bawicie się ze swoimi dzieciakami w "niemajes" ?
To u nas ostanio hicior !
Młoda chodzi za mną i gada mi "mama niemajes tseba". NO i musimy sie bawić ciągle w chowanego heh
Jestem w szoku jak Julinka składa zdania
Maks mówi bardzo duzo , ale zdaniami operuje sporadycznie własciwe bardziej ....przez przypadek
Cześć dziewczyny
Dzięli jeszcze raz za odpowiedzi w sprawie tych witamin.
Elfiko u nas z tym wstawaniem to trochę kiepsko. Odkąd pamiętam, to Mała wstaje już parę minutek po 7. No ale pewnie przyczyna tkwi w tym, że ona spać chodzi wieczorem ok 19. Niestety wieczorem przetrzymać jej do późniejszej godziny się nie da, bo już po godz. 18. straaaasznie marudzi:-(.
Maks wstaje miedzy 6-7 ze względu na to że ja juz od 6 jestem na nogach:-) i słysze wstedy z jego pokoju "mamunia juz" ihihihihi wiec od rana leje Teraz od kilku dni mamy nowy patent : nasze dziecie wychodzi z łozeczka i sobie idzie czasem nawet w nocy przychodzi do nas ale wtedy konsekwentnie go odkładamy Rano kiedy się wypi tez potrafi sam wyjść i sobie otworzyć drzwi od pokoju:-)
Niesia, i tak masz fajnie. Moj Maciek chodzi spac o 21 i wstaje po 7 mej... A i z drzemki dziennej zaczyna powoli rezygnować. Przechlapane na całej linii..............
Nasz maks tez co niebardzo ze spaniem w dzień. Max godzinka. Wszytsko przez te łosia sznuruwki w przdszkolu
no ja też kłade Weronike tak wcześnie spac , przed 20stą juz twardo śpi , tak ja przyzwyczaiłam od niemowlaka i tak zostawiam bo mam troszke czasu wieczorkiem dla siebie
wole wiec rano wczesniej wstac niz do pózna sie mała zajmowac
To samo podejscie Maks ostatnio domaga sioę snu juz w granicach 19. Sam wchodzi do łozeczka, kładzie się "spać spać" heheeh
baby Kuba chodzi w moich szpilkach..............
czy to zły znak, mam sie zaczac martwic
Hehehe u nas to samo Ale jaki happy jest w tych obcasach:-) Lejemy z łosiem
Ale ale śpieszę powiedzieć, ze na to wyglada, ze moje dziecie lada chwila przejdzie juz tylko na nocniczek zaczął działać plan "tetra precz" i Maks w tej chwili chodzi od jakiegoś czasu w majteczkach zamiast pampersa. W wiekszości przypadków juz woła jak chce siusiu albo sam siada na nocnik Wiec zaczyna być fajnie :-)