reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niesia, i tak masz fajnie. Moj Maciek chodzi spac o 21 i wstaje po 7 mej... A i z drzemki dziennej zaczyna powoli rezygnować. Przechlapane na całej linii..............

hihi ja wiem że fajnie.... Tyle ża ja chciałabym sobie pospać dłużej :-D :-D bo mnie wieczorem to przegonić od komputera nie można, a rano jakaś niewyspana jestem...:eek:;-) :-) :-)

reklama
wiesz co, wczoraj Pani doktor mi powiedziała, ze takie powietrze jak dzisiaj jest pozbawione zarazkow, pieknie hartuje..........ale z drugiej strony to zielonkawe podbarwienie wydzieliny z nosa......
sadze ze 30 min nie zaszkodzi.........:-):-)
dziekuju :elvis: pójdziemy bo oszalałabym w domu cały dzień :tak:

Niesia, i tak masz fajnie. Moj Maciek chodzi spac o 21 i wstaje po 7 mej... A i z drzemki dziennej zaczyna powoli rezygnować. Przechlapane na całej linii..............
Gazelko a czy Maciejasek ma jakąs przytulanke z która spi? Weronika nigdy nie chciała spac z misiami ale jak miała taki kryzys drzemkowy własnie to włozyłam jej do łózeczka misia i wytłumaczyłam,że on jest mały i bardzo chce mu sie spac ale sie sam boi i Weronisia musi go pilnowac w łózeczku . Moje dziecko zapałało do owego misia wielka miłoscia i od tej pory śpi w dzień 40 minut do godziny ale codziennie bez sprzeciwu. zawsze czeka w łózeczku na nia mis :tak:

ah mania, rzeczywiście te twoje brzdące na tych sankach uroczo wyglądają! No i my się wypuścimy na sanki póki jeszcze taki czysty u nas śnieg leży... Chyba ja bardziej się z tego śniegu cieszę niż ten mój maluch... dziwne, bo nigdy za zimą i śniegiem nie przepadałam. Dziecinnieję na starość chyba....hihihihi:-D :-D :-D

reklama
Bawicie się ze swoimi dzieciakami w "niemajes" ? :laugh2: :laugh2: :laugh2:
To u nas ostanio hicior !

Młoda chodzi za mną i gada mi "mama niemajes tseba". NO i musimy sie bawić ciągle w chowanego heh :szok: :-D :-D
:-D :-D nieee nie bwimy sie w niemajes :-D :-D :-D Julcia jest super z tym gadniem!!! Uwielbiam to tseba :-D :-D

baby Kuba chodzi w moich szpilkach..............
czy to zły znak, mam sie zaczac martwic :confused::confused::baffled::baffled::baffled::-p
o rany :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :cool2:

Do góry