reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
O której wstaja Wasze maluchy? Weronika do tej pory po mleczku o 6.00 jeszcze ładnie spała do 9 a od tygodnia wstaje o 8 , wczoraj 7.50 a dzisiaj 7.30 :szok: mam nadzieje,ze nie bedzie codziennie wcześniej az stanie na tej 6.00 bo sie załamie :-(

Tusiu gdzie TY takie fajne zakupy robisz? :szok: :tak: :tak:

i ciekawe jak egzamin Gazelki??

aha...Elfiku ja dopiero wczoraj widzialam te cudne zdjecia Twojej cudnej corci :tak: :tak: jejku oczeta ma jak malowane

Aniu G uklon sie szczytom od nas ;-) :tak:

i Aniu Sz mialam nadzieje zeuda nam sie spotakc juz za tydzien ale pewnie bede musiala przelozyc wizyte w w-wie na za jakies 2-3 tygodnie :-(

elfiku Kuba wstaje mieszy 8 a 10.......najczesciej po 9, nie je mleka rano i nie idzie spac, ma to chyba po mnie......:-p:-p:-p

moze Weronisia ma chwilowe załamania snu, ale nieprzejmoj sie G jest teraz w domu, napewno chetnie pohasa z Nia od 6..........hihihi:laugh2:

edziu moze byc jeszcze temperatura........
a ta wysypka to takie plamy czy bardziej taka ziarnista, jak plamy to trzydniowka.....

daj jej jedna dawke Ibumu i wystarczy

wiesz co Asiu, to takie zwykłe drobne krostki na brzuszku, nie jakieś plamy :-(

Elfik dziś 4 dzień choroby.

O której wstaja Wasze maluchy? Weronika do tej pory po mleczku o 6.00 jeszcze ładnie spała do 9 a od tygodnia wstaje o 8 , wczoraj 7.50 a dzisiaj 7.30 :szok: mam nadzieje,ze nie bedzie codziennie wcześniej az stanie na tej 6.00 bo sie załamie :-(

O 7 rano, najwyżej jeszcze poleży do 8 ale już nie śpi.

reklama
Do góry