reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hehe to takie zachowanie jest oznaka choroby?? to u nas stan chorobowy niezmiennie codziennie :-p :eek: :baffled:

Ja sobie właśnie dziś o Tobie myślałam w chwili mojego kryzysu !
Podziwiam Cię za siłę spokoju kochana, szacuneczek !:tak: :tak: :tak:

I tylko jeszcze chciałam Mani napisać, że ma wspaniałe zdjęcie maluchów w podpisie. :tak: :tak: :szok: :-D Ja chcę na sanki !!!!!!!!!!!!!

Jestem zła na łosia więc my tymczasowo żadnych lekcji nie odrabiamy!:baffled: (elfik:-p)

I idę sobię precz...

reklama
myślałam że posiedze i ponadrabiam a tu lipa
ide zaraz spać bo późno już i padam

Tusia u nas nie ma zary (no chyba że jestem niedoinformowana) wiec nie wiem

Ja sobie właśnie dziś o Tobie myślałam w chwili mojego kryzysu !
Podziwiam Cię za siłę spokoju kochana, szacuneczek !:tak: :tak: :tak:

Jestem zła na łosia więc my tymczasowo żadnych lekcji nie odrabiamy!:baffled: (elfik:-p)

I idę sobię precz...
ja tez ide precz :tak:
a co do spokoju mojego to roznie bywa, mam czasami nerwa na Weronike wielkiego ale wtedy ide do kibla licze do dziesieciu myje twarz zimna woda i wracam jako ostoja spokoju i cierpliwisci
Wierze nadal naiwnie,ze ona z tego wyrosnie
a narazie jej usmiech mnie powala na kolana i wybaczam jej zaraz wszystkie wybryki :tak:

...
ja w dawnych czasach jak bylam zla na mojego to paradowalam mu przed nosem na pol rozebrana i jak juz go bralo na teges teges to ziewalam teatralnie , mowilam dobranoc i szlam do wyra hehe
wredna suka jestem :-p

hej

U nas niby choroba Juli przeszodzi ale wieczorem mocno zwymiotował :baffled:
może to i lepiej bo ta cała wydzielina która jej zalegała to znalazła się na zewnątrz - bardzo dużo tego było :-(

zobaczymy jak jutro będzie ...

mania Twoje szkraby są rozkoszne:tak:

Musiałam sobie kupic taka kurteczke, bo zima idzie a ja ta biała abercrombie co brzucha kawałek widac mam i marznę. Kupilam ja za 99 zl.

Dzien dobry - melduje sie i zegnam - dzis wyjazd do Zakopca - brrrrrrr (-8C na termometrze w Krakowie,a w Zakopcu pewnie z -12?)

Mania dzieciaczki cudne:-)

reklama
hej baby !

Słuchajcie, dziś wyskoczyła Julci wysypka na brzuszku, więc to jest na bank 3dniówka. Ale ona ma jeszcze dziś 38,5, to normalne że temperatura się utrzymuje?

Do góry