reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej Baby
u nas noc znosna
tzn gaba temp dostala tak ok 2 ale do rana spadla
rano za to rzadka kupa ....teraz pytanie czy to z powodu tem czy to ta grypa rzaladkowa.....do tego zzaczyna chrzakac :eek:
no nic leczymy dalej..

Edziu buziaki dla Julki no i dla Melciowej Julinki tez :elvis: :elvis: :elvis:

hej Baby
u nas noc znosna
tzn gaba temp dostala tak ok 2 ale do rana spadla
rano za to rzadka kupa ....teraz pytanie czy to z powodu tem czy to ta grypa rzaladkowa.....do tego zzaczyna chrzakac :eek:
no nic leczymy dalej..

Edziu buziaki dla Julki no i dla Melciowej Julinki tez :elvis: :elvis: :elvis:

Bogusiu jak Gabcia robi jedną rzadką kupkę, to to jest po tym syropku przeciwgorączkowym na bank, u nas tez tak było. Przy jelitówce miałaby regularną biegunkę.
Ściskamy Gabcię moooocno!:elvis:

Cześc dziewczyny
A u nas śniegu jak nie było tak nie ma :wściekła/y:
Maniu czy ty te dwie sztuki sanek ciagniesz sama?:szok:

Zdrówka dla maluchów, sio chorobom.

Aniu.g zazdroszczę ci tego Zakopca - fajnie macie, ja jeszcze nigdy nie byłam zimą. Bylam dwa razy w zyciu, ale to we wrześniu.

Edziu mam nadzieje ze to tylko ta 3dniowka ;-) gabula dzis zachowuje sie zupelnie inaczej niz wczoraj ....dzis bawi sie z tymciem, biega i tylko apetytu nie ma :eek:

TUsiu ja ja za konia robie ;-)

Hej!

Aaaale dzis piekna pogoda. I szefowej nie ma w pracy. więc jesli nic mi nie rzucą na biurko, to się obijam ;-) :-p

nooo ja to wlasnie tak uwazam,ze dopiero przy drugim dziecku to sie kobieta chyba w macierzynstwie tak prawdziwie spelnia, mniej stresu wiecej pewnosci siebie i mozna sie tak w 100% cieszyc z malenstwa

Hm.... ja mam pewne wątpliwości w tej kwesti, hihi Ja się zastanawiam jak np. będę karmic maluszka, skoro Maciek będzie chcial zeby się Nim zająć. On ciągle przychodzi, bierze za rękę i chce żeby się z Nim bawić. Albo boję się, że będę usypiać dzidzie, a druga krzyczy.

No niestety, ale w moim wyobrażeniu, pierwszy rok życia drugiego dziecka to jakaś katastrofa :eek: (Sorry Aniu G :zawstydzona/y: :cool2: ) Z drugiej strony od znajomych słyszałam, że drugie dziecko to tylko 10% kłopotu więcej. Trzeba się tym pocieszać :-)

cześc kochane :elvis:
Edytko a który to dzień gorączki u Julki?
Mania gdyby Gabula miała jelitówke to by ja brzuszek bolał, Weronika sie zwijała z bólu i bardzo płakała a i mnie to nie omineło niestety
Maludy Maniowe jak zwykle przesłodkie a Tymul juz duży :szok: prawdziwy mężczyzna :tak:

hej baby !

Słuchajcie, dziś wyskoczyła Julci wysypka na brzuszku, więc to jest na bank 3dniówka. Ale ona ma jeszcze dziś 38,5, to normalne że temperatura się utrzymuje?

edziu moze byc jeszcze temperatura........
a ta wysypka to takie plamy czy bardziej taka ziarnista, jak plamy to trzydniowka.....

daj jej jedna dawke Ibumu i wystarczy

reklama
Do góry