reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej Baby
u nas noc znosna
tzn gaba temp dostala tak ok 2 ale do rana spadla
rano za to rzadka kupa ....teraz pytanie czy to z powodu tem czy to ta grypa rzaladkowa.....do tego zzaczyna chrzakac :eek:
no nic leczymy dalej..

Edziu buziaki dla Julki no i dla Melciowej Julinki tez :elvis: :elvis: :elvis:

hej Baby
u nas noc znosna
tzn gaba temp dostala tak ok 2 ale do rana spadla
rano za to rzadka kupa ....teraz pytanie czy to z powodu tem czy to ta grypa rzaladkowa.....do tego zzaczyna chrzakac :eek:
no nic leczymy dalej..

Edziu buziaki dla Julki no i dla Melciowej Julinki tez :elvis: :elvis: :elvis:

Bogusiu jak Gabcia robi jedną rzadką kupkę, to to jest po tym syropku przeciwgorączkowym na bank, u nas tez tak było. Przy jelitówce miałaby regularną biegunkę.
Ściskamy Gabcię moooocno!:elvis:

Cześc dziewczyny
A u nas śniegu jak nie było tak nie ma :wściekła/y:
Maniu czy ty te dwie sztuki sanek ciagniesz sama?:szok:

Zdrówka dla maluchów, sio chorobom.

Aniu.g zazdroszczę ci tego Zakopca - fajnie macie, ja jeszcze nigdy nie byłam zimą. Bylam dwa razy w zyciu, ale to we wrześniu.

Edziu mam nadzieje ze to tylko ta 3dniowka ;-) gabula dzis zachowuje sie zupelnie inaczej niz wczoraj ....dzis bawi sie z tymciem, biega i tylko apetytu nie ma :eek:

TUsiu ja ja za konia robie ;-)

Hej!

Aaaale dzis piekna pogoda. I szefowej nie ma w pracy. więc jesli nic mi nie rzucą na biurko, to się obijam ;-) :-p

nooo ja to wlasnie tak uwazam,ze dopiero przy drugim dziecku to sie kobieta chyba w macierzynstwie tak prawdziwie spelnia, mniej stresu wiecej pewnosci siebie i mozna sie tak w 100% cieszyc z malenstwa

Hm.... ja mam pewne wątpliwości w tej kwesti, hihi Ja się zastanawiam jak np. będę karmic maluszka, skoro Maciek będzie chcial zeby się Nim zająć. On ciągle przychodzi, bierze za rękę i chce żeby się z Nim bawić. Albo boję się, że będę usypiać dzidzie, a druga krzyczy.

No niestety, ale w moim wyobrażeniu, pierwszy rok życia drugiego dziecka to jakaś katastrofa :eek: (Sorry Aniu G :zawstydzona/y: :cool2: ) Z drugiej strony od znajomych słyszałam, że drugie dziecko to tylko 10% kłopotu więcej. Trzeba się tym pocieszać :-)

cześc kochane :elvis:
Edytko a który to dzień gorączki u Julki?
Mania gdyby Gabula miała jelitówke to by ja brzuszek bolał, Weronika sie zwijała z bólu i bardzo płakała a i mnie to nie omineło niestety
Maludy Maniowe jak zwykle przesłodkie a Tymul juz duży :szok: prawdziwy mężczyzna :tak:

hej baby !

Słuchajcie, dziś wyskoczyła Julci wysypka na brzuszku, więc to jest na bank 3dniówka. Ale ona ma jeszcze dziś 38,5, to normalne że temperatura się utrzymuje?

edziu moze byc jeszcze temperatura........
a ta wysypka to takie plamy czy bardziej taka ziarnista, jak plamy to trzydniowka.....

daj jej jedna dawke Ibumu i wystarczy

reklama
Do góry