reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale ładny niemowlak :szok: czy to lalka jakaś?:confused:;-):-D naprawdę jest śliczna Maja niech jej przywiąże cos czerwonego lepiej bo ja zauroczy ktos jeszcze.
No prosze jakie Elfikowa rodzinka ładne dzieci produkuje.:-)

reklama
heloł wieczorowo
co tam słychac u moich ukochanych lipcówek?

u mnie szumi zmywarka, łoś odśnieza podjazd...
ale jestem zrelaskowana bo dzisiejszej matmie...miodzio:cool2: :-p
buuuuu Maja mi sie do sluchawki poplakala bidula :-( :-( :-(

O matko:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: zaczęło się!! i teraz juz tak w kółko:baffled:
I jak tu pomóc...:confused: Chyb tylko czas!:-(

Fajnie, ze juz nie musze rodzić pierwszego dziecka:laugh2: :eek: Teraz przy drugim to chyba wiekszy luz wyłapie:zawstydzona/y: :-p Oj bo przy maksie to ja się spinałam:tak: dobrze, ze mam to za sobą:-)

Laura sliczna!!!!!
ja tez chce coreczke............mmmmmmmmmmmmm

ale sie ojadłam, bede gruba buuuuuu

z miłych rzeczy dzisiaj to przyszły moje butki.............sa bosko superowskie!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reszta do dupy!!!!!
..............nierozumiem facetów, wiecie, a szczegolnie lekarzy :nerd::nerd::nerd:

hej :tak:

a ja mam nerwa na Julkę bo cały dzień marudzi i ryczy... niech się ta choroba skończy bo zwariuję tutaj razem z nią.
hehe to takie zachowanie jest oznaka choroby?? to u nas stan chorobowy niezmiennie codziennie :-p :eek: :baffled:
O matko:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: zaczęło się!! i teraz juz tak w kółko:baffled:
I jak tu pomóc...:confused: Chyb tylko czas!:-(

Fajnie, ze juz nie musze rodzić pierwszego dziecka:laugh2: :eek: Teraz przy drugim to chyba wiekszy luz wyłapie:zawstydzona/y: :-p Oj bo przy maksie to ja się spinałam:tak: dobrze, ze mam to za sobą:-)
nooo ja to wlasnie tak uwazam,ze dopiero przy drugim dziecku to sie kobieta chyba w macierzynstwie tak prawdziwie spelnia, mniej stresu wiecej pewnosci siebie i mozna sie tak w 100% cieszyc z malenstwa

Laura sliczna!!!!!
ja tez chce coreczke............mmmmmmmmmmmmm

ale sie ojadłam, bede gruba buuuuuu

z miłych rzeczy dzisiaj to przyszły moje butki.............sa bosko superowskie!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reszta do dupy!!!!!
..............nierozumiem facetów, wiecie, a szczegolnie lekarzy :nerd::nerd::nerd:
ale mi slinka cieknie na mysl o takim dobrym jedzonku mniam!!
a facetow nie rozumiesz? witaj w klubie :-) :tak:

reklama
Dziewczyny te co chodza do sklepu ZARA wiecie czy maja te płaszczyki i jak tak to po ile w sklepie stoją?

160695689

Do góry