reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ale ładny niemowlak :szok: czy to lalka jakaś?:confused:;-):-D naprawdę jest śliczna Maja niech jej przywiąże cos czerwonego lepiej bo ja zauroczy ktos jeszcze.
No prosze jakie Elfikowa rodzinka ładne dzieci produkuje.:-)

reklama
heloł wieczorowo
co tam słychac u moich ukochanych lipcówek?

u mnie szumi zmywarka, łoś odśnieza podjazd...
ale jestem zrelaskowana bo dzisiejszej matmie...miodzio:cool2: :-p
buuuuu Maja mi sie do sluchawki poplakala bidula :-( :-( :-(

O matko:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: zaczęło się!! i teraz juz tak w kółko:baffled:
I jak tu pomóc...:confused: Chyb tylko czas!:-(

Fajnie, ze juz nie musze rodzić pierwszego dziecka:laugh2: :eek: Teraz przy drugim to chyba wiekszy luz wyłapie:zawstydzona/y: :-p Oj bo przy maksie to ja się spinałam:tak: dobrze, ze mam to za sobą:-)

Laura sliczna!!!!!
ja tez chce coreczke............mmmmmmmmmmmmm

ale sie ojadłam, bede gruba buuuuuu

z miłych rzeczy dzisiaj to przyszły moje butki.............sa bosko superowskie!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reszta do dupy!!!!!
..............nierozumiem facetów, wiecie, a szczegolnie lekarzy :nerd::nerd::nerd:

hej :tak:

a ja mam nerwa na Julkę bo cały dzień marudzi i ryczy... niech się ta choroba skończy bo zwariuję tutaj razem z nią.
hehe to takie zachowanie jest oznaka choroby?? to u nas stan chorobowy niezmiennie codziennie :-p :eek: :baffled:
O matko:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: zaczęło się!! i teraz juz tak w kółko:baffled:
I jak tu pomóc...:confused: Chyb tylko czas!:-(

Fajnie, ze juz nie musze rodzić pierwszego dziecka:laugh2: :eek: Teraz przy drugim to chyba wiekszy luz wyłapie:zawstydzona/y: :-p Oj bo przy maksie to ja się spinałam:tak: dobrze, ze mam to za sobą:-)
nooo ja to wlasnie tak uwazam,ze dopiero przy drugim dziecku to sie kobieta chyba w macierzynstwie tak prawdziwie spelnia, mniej stresu wiecej pewnosci siebie i mozna sie tak w 100% cieszyc z malenstwa

Laura sliczna!!!!!
ja tez chce coreczke............mmmmmmmmmmmmm

ale sie ojadłam, bede gruba buuuuuu

z miłych rzeczy dzisiaj to przyszły moje butki.............sa bosko superowskie!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reszta do dupy!!!!!
..............nierozumiem facetów, wiecie, a szczegolnie lekarzy :nerd::nerd::nerd:
ale mi slinka cieknie na mysl o takim dobrym jedzonku mniam!!
a facetow nie rozumiesz? witaj w klubie :-) :tak:

reklama
Dziewczyny te co chodza do sklepu ZARA wiecie czy maja te płaszczyki i jak tak to po ile w sklepie stoją?

160695689

Do góry