Joaska
Lipcowe mamy '05
heloł wieczorowo
co tam słychac u moich ukochanych lipcówek?
u mnie czuc kurczaczka i sałate z pomidorkiem i papryczka mmmm
czosnek mmmmmmmmmmmm
pojawie sie pozniej.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heloł wieczorowo
co tam słychac u moich ukochanych lipcówek?
eeee to ja mam cisze jak makiem zasial- obsesja G. to cichutko chodzacy kompiku mnie słychać szum wiatraka na procku ;-)
e tam od razu swietnie to nie, tez panikuje za kazdym razem i nieraz bym juz oszalala gdyby nie Wy moj zaraz po rodzinie skarb najcenniejszyElfiku nigdy wczesniej mi dzieci tak nie chorowaly a teraz dopiero widze ile troski, cierpliwosci trzeba..... podziwiam Cie wiesz! Tak swietnie sobie dajesz rade!!!
hihihihihihi
nooooooooo cóż
skoro lekcje zostały wczoraj dobrze odrobione to nie powinno być dzisiaj problemu nie? ;-) ;-) ;-) ;-)
a Ty co tutaj porabiasz co??kochane lipcoweczki 2005 ogromnie dziekuje za pozdrowienia i kibicowanie przez cala moja ciaze
melduje sie siostra Elfiko i dumna mama malej slicznej Laury!!!
jeszcze raz caluski
Niesia ja podaje Weronice cebion multi co drugi dzien 6 kropli a do tego codziennie 1 krople wit D . Daje malej to mimo,ze je duzo owocow i pije soki ale my mieszkamy na Slasku a tutaj wiadomo powietrze syfiate strasznie i poprostu trzeba dzieciaczki dodatkowo zasilac . Mam polecenie lekarzaCześć dziewczyny,
a ja się tak zastanawiam, czy witaminy które dajecie dzieciaczkom to tak same zdecydowałyście że będziecie dawać? Czy może konsultowałyście to z lekarzem? Ja nie daję Małej żadnych witamin i tak się zastanawiam czy powinnam...
Witaj Maju :-) :-)
Śliczniutką masz córeczkę :-)
Powodzenia w "byciu mamą":-)
No kochana, jeszcze raz gratulacjony dla całej Waszej trójeczki !
Niech się Laurka zdrowo chowa i poprosimy od czasu do czasu troszkę fotek maleństwa, bo mamy niedosyt.
NAjlepszego Maju. i podpisuje się pod prosbą wklejania nam zdjęc Laury
Majeczko!! Laura śliczna. Jesteśmy tu wszytskie z Tobą. Bedziemy mocno trzymały kciuki za "twój egazmin życia". Zagladaj do nas ja najczesciej i zadawaj relacje
Buziaki
?
Maja- fotki fotki, dużo fotek ślicznej Laury
pliiiiiiiisssssssssssss
nom fotki to ja bym tez chciala ale narazie to co Wam pokazalam to wszystko co mam. Maja teraz goracy okres z malutka Laura i nie ma szans na wiecej fotek dopoki sie nie ogarnaMajeczko jeszcze raz gratulujemy ślicznej córeczki. ty to prawie jak lipcóweczka jesteś :-)
.
Słodzina na maxa :-)nom fotki to ja bym tez chciala ale narazie to co Wam pokazalam to wszystko co mam. Maja teraz goracy okres z malutka Laura i nie ma szans na wiecej fotek dopoki sie nie ogarna
Mala jest glodomorem, wypija obydwie piersi do konca przy kazdym karmieniu i chce jeszcze a Maja ma duzo mleka i sprawdzala wiec wie,ze kaloryczne a mimo wszytko laura chce jesc hihi mioja siostra byla taka sama, mama ja tak czesto karmila az ja przekarmila i byly wymioty
no i moja biedna siostra ma chwile zalamania :-(
ha! mam jeszcze jedna fotke -oto moja cudna siostrzenica :-)