reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
u mnie cisza :tak: ;-)

maludy spai....Gabula czuje sie chyba lepiej bo nawet cos zjadla wieczorkiem temp spadla i spi spokojnie .zobaczymy co bedzie jutro

dziekuje Babeczki za wsparcie i porady kochane jestescie!!!!

juz dzisiaj mowialm mojej Mamie ze takie fajne z Was kobietki :tak: :elvis:

Elfiku nigdy wczesniej mi dzieci tak nie chorowaly a teraz dopiero widze ile troski, cierpliwosci trzeba..... podziwiam Cie wiesz! Tak swietnie sobie dajesz rade!!! :elvis:
e tam od razu swietnie to nie, tez panikuje za kazdym razem i nieraz bym juz oszalala gdyby nie Wy moj zaraz po rodzinie skarb najcenniejszy :tak:
ale dziekuje kochana :elvis:

hihihihihihi
nooooooooo cóż:laugh2:
skoro lekcje zostały wczoraj dobrze odrobione to nie powinno być dzisiaj problemu nie? ;-) ;-) ;-) ;-) :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

hehe u kolezanki widac wplyw polykanych bodymaxow hehe

kochane lipcoweczki 2005 ogromnie dziekuje za pozdrowienia i kibicowanie przez cala moja ciaze:elvis::elvis::elvis:

melduje sie siostra Elfiko i dumna mama malej slicznej Laury:tak:!!!
jeszcze raz caluski:-D:-D:-D
:szok: :szok: :szok: a Ty co tutaj porabiasz co??
siostrze na smska to nie laska odpisac a po lipcowych mamach sobie baraszkuje nono ;-) :-D

Cześć dziewczyny,

a ja się tak zastanawiam, czy witaminy które dajecie dzieciaczkom to tak same zdecydowałyście że będziecie dawać? Czy może konsultowałyście to z lekarzem? Ja nie daję Małej żadnych witamin i tak się zastanawiam czy powinnam...:baffled: :happy: :confused:
Niesia ja podaje Weronice cebion multi co drugi dzien 6 kropli a do tego codziennie 1 krople wit D . Daje malej to mimo,ze je duzo owocow i pije soki ale my mieszkamy na Slasku a tutaj wiadomo powietrze syfiate strasznie i poprostu trzeba dzieciaczki dodatkowo zasilac . Mam polecenie lekarza :tak:

witam
jestem na troszke
co do witamin to ja kupuje vibovit krzysiek niezbyt go lubi ale czasem wypije nie zawsze cały ale zawsze coś, no i daje wit c (cebion C) mniej więcej codziennie tzn jak pamiętam, do tego owoce bo moje dziecko je uwielbia zwłaszcza jabłka i mandarynki, troche mniej pomarańcze, no i soczki też

Witaj Maju :-) :-)
Śliczniutką masz córeczkę:tak: :-)
Powodzenia w "byciu mamą":-)

No kochana, jeszcze raz gratulacjony dla całej Waszej trójeczki !
Niech się Laurka zdrowo chowa i poprosimy od czasu do czasu troszkę fotek maleństwa, bo mamy niedosyt. :tak: :elvis:

:elvis: :elvis: :elvis: NAjlepszego Maju. i podpisuje się pod prosbą wklejania nam zdjęc Laury:tak: :tak: :tak:

Majeczko!! Laura śliczna. Jesteśmy tu wszytskie z Tobą. Bedziemy mocno trzymały kciuki za "twój egazmin życia". Zagladaj do nas ja najczesciej i zadawaj relacje:tak:
Buziaki:elvis: :elvis: :elvis:

?

Maja- fotki fotki, dużo fotek ślicznej Laury :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis:
pliiiiiiiisssssssssssss :-p :cool2:

Majeczko jeszcze raz gratulujemy ślicznej córeczki. ty to prawie jak lipcóweczka jesteś :-)

.
nom fotki to ja bym tez chciala ale narazie to co Wam pokazalam to wszystko co mam. Maja teraz goracy okres z malutka Laura i nie ma szans na wiecej fotek dopoki sie nie ogarna :tak:
Mala jest glodomorem, wypija obydwie piersi do konca przy kazdym karmieniu i chce jeszcze a Maja ma duzo mleka i sprawdzala wiec wie,ze kaloryczne :tak: a mimo wszytko laura chce jesc hihi mioja siostra byla taka sama, mama ja tak czesto karmila az ja przekarmila i byly wymioty :-p
no i moja biedna siostra ma chwile zalamania :-(

ha! mam jeszcze jedna fotke -oto moja cudna siostrzenica :-)
laura8tg.jpg

reklama
nom fotki to ja bym tez chciala ale narazie to co Wam pokazalam to wszystko co mam. Maja teraz goracy okres z malutka Laura i nie ma szans na wiecej fotek dopoki sie nie ogarna :tak:
Mala jest glodomorem, wypija obydwie piersi do konca przy kazdym karmieniu i chce jeszcze a Maja ma duzo mleka i sprawdzala wiec wie,ze kaloryczne :tak: a mimo wszytko laura chce jesc hihi mioja siostra byla taka sama, mama ja tak czesto karmila az ja przekarmila i byly wymioty :-p
no i moja biedna siostra ma chwile zalamania :-(

ha! mam jeszcze jedna fotke -oto moja cudna siostrzenica :-)
laura8tg.jpg
Słodzina na maxa:tak: :-)

Do góry