reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no tak i zapomnialam ..Elfiko nie martw sie dziubku!!!! dzidza ma prawo do 36 tygodnia sie wiercic-tak powiedzial moj lekarz!!! wiec moze jeszcze fiknie nozkami do gory?!!!!
bodz spokojna!!! bedzie dobrze!!!!
Kolorowa krdeko no to gratulacje!!!! synus w rodzinie ;) :)

reklama
Cześć Dziewczyny

Ja byłam wczoraj u lekarza i wszystko jes w porządku. Szyjka pozamykana i nie skraca się.

Za miesiąc czyli 15 czerwca mam wizytę USG i chyba odstawię już leki.

Może się okazać że zostanę czerwcową mamą bo podobno po odstawieniu fenoterolu można szybko urodzić.

Muszę się oszczędzać. Jeszcze miesiąc spokojnie posiedzię w domku i poleżakuję..

Kolorowa kredko mam nadzieje, ze twoja mamusia szybko wroci do zdrowia.
Elfiko nie martw sie tak tymi tabletkami, ja juz miesiac je biore (Dopegyt 2x dziennie po tabl. i Metocard 2x po pol tabletki. Duzo dziewczyn je bralo i zadnemu dzidziusiowi nic sie nie stalo. Jedna moja kolezanka brala ich az 6 dziennie, a ty pewnie malo tak jak ja. Wiesz tylko ja jestem zla, bo mimo zazywania i tak cisnienie mi na powrot skacze ostatnio, ale nie wiem moze to przez te nerwy, ktorych byc nie powinno.

Chorującym Babulkom zdrówka życze z całego serducha :-)
Dzień dobry o poranku ... pogoda zaczyna się chyba delikatnie poprawiać...

dzień doberek kobitki :)Asiołku unas też dzień zapowiada się pogodnie,za oknem słoneczko i cieplucho jakoś :) a co do karmienia,to ja robiłam tak jak mi położna poleciła...czyli nie żedne 15 min,z jednej i potem z drugiej ,tylko karmiłam Maciusia na zmiane...co karmienie to z innej piersi.Najadał się i unikłam guzków...raz miałam jak mi Maciuś przespał 2 karmienia ,a mi się nie chciało pokarmu wycisnąć...no i myślałąm,że jak go potem do piersi przystawie to nadmiar mi wchłonie ,ale niestety tak nie było....siedziałąm dobrą godzinkę w wanne i w goracej wodzie starałam się oprużnić piersi z nadmiaru mleczka :(bolało strasznie ,ale jakoś się udało...potem to pilnowałąm sie jak nic :)

dzień dobry kobitki w Poznaniu sloneczko świeci na maksa 8) i mam nadzieję że ten dzien będzie milszy od wczorajszego bo jak tak czytam to każda ma jakies rozsterki i problemy wszystkim nam życzę żeby się juz ulożylo i bylo ok

Frida ja odstawiam fenoterol za niecałe 3 tygodnie i zobaczymy, narazie kazał mi spakować torbę bo nie wiadomo czy właśnie nie zacznie się wcześniej :laugh:

pozdrawiam wszystkie mamusie no i zmykam dzisiaj na zakupy, pewnie przed wyjściem jeszcze tu zajrze

no i mój maż wrocił po 3 nad ranem i wypil niby jedno piwko a mnie strasznie drażni zapach piwa, dziwne bo zawsze bardzo lubiłam sobie też wypić jedno z soczkiem

bardzo dobry jest reds malinowy, ale teraz sam zapach piwa mnie odżuca ble  
oczywiście opieprzyłam go że ma dmuchać w drugą strone i nie ma sie przytulać do mnie hiih

reklama
Hej
Zazdroszcze Wam tego słoneczka - u nas wciaz pochmurno - podmuchajcie troche w moja stroneeeee:)
A widze że dzisaij dżemikowy poranek bo ja też wsunełam na sniadanie pół słoiczka babcinej marmoladki:)
Niech to słonko dzisiaj siedzi u was i nie ucieka:) Ja lece po wyniki badań bo w sobote do gina.
Wczoraj na szkole rodzenia mielismy zajecia o zakończeniu porodu kleszczemi i próżnociągiem brrrr - podobno teraz juz w naszych cywilizowanych czasach nie wyglada to tak tragicznie ale ja sie zastanaiwiam czy podpisać na to zgodę i baardzo sie waham bo chyba wole miec cesarke gdyby cos niz maja cos przyssawać do główki naszego Synka i go na siłe wyciagać. Co sadzicie?

Do góry