reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc dziewczyny,
wczoraj byla u mnie znajoma polozna, ktora zajmuje sie wczesniaczkami w szpitalu. Moze sie okazac, ze moja dzidzia tez tam trafi (przy cholestazie mam tez juz byc gotowa w kazdej chwili do porodu). Troszke zrobila mi wykladu na temat karmienia i kapania. Oblukala nasza lazienke i powiedziala jak zorganizowac sobie mycie bobaska wlasnie w naszych warunkach.
Potwierdzila wiekszosc rzeczy z naszej listy wyprawkowej (oliwka Bambino, plyn do mycie Johnsona, krem Sudocrem...)

W sobote jedziemy na zakupki - musze was podgonic no i w koncu sie przygotowac na przyjecie dzidzi w domu - a od poniedzialku rusze z praniem:)

A moj mezus juz jutro w domku - jak waszych nie ma tylko raz w tygodniu to proponuje sobie o mnie przypomniec i od razu moze sie okazac, ze nie jestescie w takiej kipeskiej sytuacji:) (wprawdzie wychodzenie do miasta i imprezowanie, a praca w innym miescie to troszke inne sprawy, no ale zawsze mojego nie ma 4 noce i to cale :()

Cześć dziewczynki
Zazdroszczę wam tego słoneczka u nas od rana deszcz
Widzę że prawie każda z nas ma już jakieś problemy związane z ciążą no ale to już końcówka widocznie tak ma być

Ja musze przez ten miesiąc wszystko pozałatwiać bo boję sie że jak odstawie leki to prędko polecę na porodówkę.

A musze kupic jeszcze tyle rzeczy o ranyyyyyyyyyyy ::)

Nie wiem czy dam radę chyba zadzwonię po mamę do pomocy tym bardziej że nie moge się forsować.

U nas we Wrocławiu słoneczko świeci i od razu chce sie żyć.

Dopiero po wczorajszej wizycie uświadomiłam sobie że do końca to wcale tak dużo czasu nie zostało.

Chyba zaczynam panikować ale z drugiej strony to się bardzo cieszę.

reklama
Do góry