reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

/Edytko jak sytuacja u Was na froncie ??

Młoda śpi, nie chcę do niej zaglądać bo na bank ją obudzę. Daję jej czas do 15 a później pójdę sprawdzić.
W tym czasie uzupełniłam album na stronie z datami pojawiających się kolejno ząbków i wybrałam po kilka najlepszych zdjęć z każdego miesiąca życia. Ale miazga takie porównanie, szczególnie pierwszy roczek.
Od gąsieniczki do księżniczki hehehe

reklama
DLA MARTUSI!!!!!!!!!

100 lat z okazji urodzin.
Dużo radości, usmiechu na twarzy.
Pociechy z męża i synka.
Moc buziaków -Marta z Maja.

Edytko zdróweczka dla Julinki zycze :elvis: :elvis: :elvis: kurcze oby to była trzydniówka a nie jakas gorsza infekcja

caluski ozdrowuski dla Julci od Melll :elvis: :elvis: :elvis:

ciągle nam te maluszki choruja :-( paskudne wirusy :wściekła/y:

Maniu ja tez podaje Weronice cebion multi a do ukończenia roku podawąłam własnie multi tabs :tak:

Joasiu! Proszę nam napisać o co chodzi z tym znieczuleniem - bo jak na te migdałki narkoza całkowita czy jak to się tam nazywa to ja bym się chyba Kasiu nie zdecydowała :no: :no: :no: ale jak takie płytkie ogólne to to niby jest co innego i niby się nie da od tego umrzeć :confused: (tak mi moja lek. ostatnio naściemniała - nie wiem ile w tym prawdy :zawstydzona/y: ) Jest to jakaś różnica? A jak z wybudzaniem?

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: Elfik, ja Ci mówię zapisz Weronisię na jakiś casting- zmiecie konkurencję w 3 sekundy - po pierwszym mrugnięciu boskimi rzęsami cudnych ocząt :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Kate a ja mam do Ciebie pytanie jak Krzysiu sie zachwoywał u dentysty? Był grzeczny? Ja tez bym sie chętnie z Weronika na jakąs kontrole wybrała ale ona na bank tam urządzi cyrk na kółkach i zęby nie bedą skontrolowane :no:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: Elfik, ja Ci mówię zapisz Weronisię na jakiś casting- zmiecie konkurencję w 3 sekundy - po pierwszym mrugnięciu boskimi rzęsami cudnych ocząt :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
:tak: :tak: :tak: na mini mini ma byc niebawem serial zdjeciaki...rodzice wysyłają zdjecia pociech do tv, Ci je obrabiają i wrzucają do bajki...każdy odcinek inny bohater. zdjecia mają byc całęj buzki , ak własnie jak Weronika w podpisie...wejdź Elfik na strone mini mini i obiecaj ze wyslesz fote weroniki

reklama
Joasiu! Proszę nam napisać o co chodzi z tym znieczuleniem - bo jak na te migdałki narkoza całkowita czy jak to się tam nazywa to ja bym się chyba Kasiu nie zdecydowała :no: :no: :no: ale jak takie płytkie ogólne to to niby jest co innego i niby się nie da od tego umrzeć :confused: (tak mi moja lek. ostatnio naściemniała - nie wiem ile w tym prawdy :zawstydzona/y: ) Jest to jakaś różnica? A jak z wybudzaniem?

z tego co ja sie orientuje to na takie zabiegi uzywa sie innych lekow niz przy operacjach dłuzszych niz godzine, dzieci ogolnie do chyba 5 roku usypia sie do rozych zabiegow, rozniez diagnostycznych, np. takich jak tomografia, chodzi o lepszy rezultat no i spokoj dziecka przede wszystkim, co do zabiegu migdałkowego to nie wiem, nie byłam nigdy przy takich, ale moge zapytac anestezjologa i wtedy moge odpowiedziec pełniej....
przy zabiegach sie nie wybudza...chyba....człowiek po jakis 15 minutach sam sie budzi, bo leki przestaja działac......

Do góry