reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

/Edytko jak sytuacja u Was na froncie ??

Młoda śpi, nie chcę do niej zaglądać bo na bank ją obudzę. Daję jej czas do 15 a później pójdę sprawdzić.
W tym czasie uzupełniłam album na stronie z datami pojawiających się kolejno ząbków i wybrałam po kilka najlepszych zdjęć z każdego miesiąca życia. Ale miazga takie porównanie, szczególnie pierwszy roczek.
Od gąsieniczki do księżniczki hehehe

reklama
DLA MARTUSI!!!!!!!!!

100 lat z okazji urodzin.
Dużo radości, usmiechu na twarzy.
Pociechy z męża i synka.
Moc buziaków -Marta z Maja.

Edytko zdróweczka dla Julinki zycze :elvis: :elvis: :elvis: kurcze oby to była trzydniówka a nie jakas gorsza infekcja

caluski ozdrowuski dla Julci od Melll :elvis: :elvis: :elvis:

ciągle nam te maluszki choruja :-( paskudne wirusy :wściekła/y:

Maniu ja tez podaje Weronice cebion multi a do ukończenia roku podawąłam własnie multi tabs :tak:

Joasiu! Proszę nam napisać o co chodzi z tym znieczuleniem - bo jak na te migdałki narkoza całkowita czy jak to się tam nazywa to ja bym się chyba Kasiu nie zdecydowała :no: :no: :no: ale jak takie płytkie ogólne to to niby jest co innego i niby się nie da od tego umrzeć :confused: (tak mi moja lek. ostatnio naściemniała - nie wiem ile w tym prawdy :zawstydzona/y: ) Jest to jakaś różnica? A jak z wybudzaniem?

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: Elfik, ja Ci mówię zapisz Weronisię na jakiś casting- zmiecie konkurencję w 3 sekundy - po pierwszym mrugnięciu boskimi rzęsami cudnych ocząt :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Kate a ja mam do Ciebie pytanie jak Krzysiu sie zachwoywał u dentysty? Był grzeczny? Ja tez bym sie chętnie z Weronika na jakąs kontrole wybrała ale ona na bank tam urządzi cyrk na kółkach i zęby nie bedą skontrolowane :no:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: Elfik, ja Ci mówię zapisz Weronisię na jakiś casting- zmiecie konkurencję w 3 sekundy - po pierwszym mrugnięciu boskimi rzęsami cudnych ocząt :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
:tak: :tak: :tak: na mini mini ma byc niebawem serial zdjeciaki...rodzice wysyłają zdjecia pociech do tv, Ci je obrabiają i wrzucają do bajki...każdy odcinek inny bohater. zdjecia mają byc całęj buzki , ak własnie jak Weronika w podpisie...wejdź Elfik na strone mini mini i obiecaj ze wyslesz fote weroniki

reklama
Joasiu! Proszę nam napisać o co chodzi z tym znieczuleniem - bo jak na te migdałki narkoza całkowita czy jak to się tam nazywa to ja bym się chyba Kasiu nie zdecydowała :no: :no: :no: ale jak takie płytkie ogólne to to niby jest co innego i niby się nie da od tego umrzeć :confused: (tak mi moja lek. ostatnio naściemniała - nie wiem ile w tym prawdy :zawstydzona/y: ) Jest to jakaś różnica? A jak z wybudzaniem?

z tego co ja sie orientuje to na takie zabiegi uzywa sie innych lekow niz przy operacjach dłuzszych niz godzine, dzieci ogolnie do chyba 5 roku usypia sie do rozych zabiegow, rozniez diagnostycznych, np. takich jak tomografia, chodzi o lepszy rezultat no i spokoj dziecka przede wszystkim, co do zabiegu migdałkowego to nie wiem, nie byłam nigdy przy takich, ale moge zapytac anestezjologa i wtedy moge odpowiedziec pełniej....
przy zabiegach sie nie wybudza...chyba....człowiek po jakis 15 minutach sam sie budzi, bo leki przestaja działac......

Do góry