elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe jelita tez juzhe he a ja się własnie chciałam o Twoje jelita spytac ...ale przyziemna jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe jelita tez juzhe he a ja się własnie chciałam o Twoje jelita spytac ...ale przyziemna jestem
Hej babki!
Czekamy na lekarza. W nocy było ponad 40 st. Rano miala 38,5. :sick:
Taka biedna była buuu
Zdrówka dla wszystkich chorusków
Trochę jestem nieprzytomna, bo prawie nie spałam. O północy młoda dostała ostatnią dawkę paracetamolu i później obserwowałam czy spada jej temperatura, czy nie ma drgawek.
Przy 3dniówce temperatura utrzymuje się na podobnym poziomie czy ma tendencję malejącą ??
dobrze dobrze, dzieki za troskeczyli chyba dobrze, co?????
aaaa znowosci wczoraj zaniosłam podanie o przedłuzenie umowy............
mam nadzieje, ze rozpatrza pomyslnie..........
no to trzymam kciuki za pomyslnosc
a ja powoli zaczynam odliczac dni mojego powrotu do okropnej pracy (12 II )...mam nadzieje ze ją szybko zmienie
wow co za pamiec...ale nie do konca z mamą pracowałam jakies 4 lata temu...teraz pracuje w oplunie dziekuje zeby nie zapeszyc!!!!
aniu a czy to ta praca, w ktorej pracujesz razem z mama>?
cześc kochana, nic nie piszesz jakos??? :-(dla wszystkich chorowitków
heheh ona wcale trzepotac rzęsami nie musi wystarczy ,ze zaprezentuje moc swojego głosu a wymiecie wszelaka konkurencje
wow co za pamiec...ale nie do konca z mamą pracowałam jakies 4 lata temu...teraz pracuje w oplu