reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej babki!:)

Czekamy na lekarza. W nocy było ponad 40 st. Rano miala 38,5. :sick: :baffled:

Taka biedna była buuu

Zdrówka dla wszystkich chorusków :elvis: :elvis: :elvis:

Trochę jestem nieprzytomna, bo prawie nie spałam. O północy młoda dostała ostatnią dawkę paracetamolu i później obserwowałam czy spada jej temperatura, czy nie ma drgawek.

Przy 3dniówce temperatura utrzymuje się na podobnym poziomie czy ma tendencję malejącą ??

:elvis: :elvis: :elvis: dla wszystkich chorowitków :elvis: :elvis: :elvis:

Hej,

Edytko, ja daję młodemu Ibum 2,5 ml, zgodnie z ulotką. Mówisz, że lekarz pozwolił dawać 5ml? :confused:
Młody też choruje, ma zajęte oskrzela, jest na antybiotyku. Tym razem przechodzi choróbsko naprawdę ciężko- od dwóch dni ma gorączkę od 37 do 40 stopni dzisiaj w nocy :-(. Do tego kaszelek i przyspieszony oddech. W poniedziałek dostał zastrzyk, a jutro idziemy na kontrolę. Lekarka jest prawie pewna, że mały jest alergikiem i przepisze nam jakieś inhalacje, które będą go leczyć długoterminowo. Na razie jest za mały na testy. I to tyle z ostatnich wydarzeń.

Joasiu, powodzenia z przedłuzeniem umowy :elvis:

Weroniczka zniewalająca w suwaczku! :elvis:

reklama
Do góry