reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Piękniusia:tak: oczki juz uwodzicielskie:-) oj matka będziesz Ty miała kłopot za parę lat:cool2: :szok: :-D :tak: ;-)

- nowa Weronisia jest śliczna :-) Aż się ją boję pokazać jutro Maćkowi, bo mi się w drugiej lasce zakocha i będzie problem - no chyba, że mormonem zostanie w przyszłości :-)

- Laura jest też kochana i aż się zastanawiam, czy umiałabym teraz takie maleństwo na ręce wziąć :-)

- !!

oglądałam Laurę - śliczne małe słoneczko

niech im rośnie zdrowiutka

elficzko Weronia jest rozkoszna :)

Elfiku ale śliczne zdjęcie Weroniki w podpisie

o rany ile komplementów :szok: dziekujemy serdecznie za wszystkie :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Martusiu w dniu urodzin życzymy Ci wszystkiego naj naj, zdrówka, miłości najbliższych, szczerych przyjaciół i niekończącego się ciepła, którym nam tutaj emanujesz w chwilach lepszych i gorszych.
:elvis: 100 lat kochana! :elvis:

@-}-------

MARTUSIU KOCHANA...

Niech w Twoje urodziny świat się uśmiecha do Ciebie,
gwiazdy Ci rzucą prezenty,
a ptaki zaśpiewają śliczną piosenkę...

diversen167iv.gif

Kasiu.K ja się tam kompletnie nie znam na migdałkach, ale współczuję Ci z całego serca kolejnych problemów!
Ja tu tracę głowę przy pierwszej gorączce dziecka a Ty musisz się zmagać ciągle z czymś nowym :sick: Pełen Szacunek dla tej Pani :elvis:

Po trzecie z tego co mówili lekarze to wcześniej jak od trzech lat nie powinno się robić tych zabiegów, więc dziwi mnie że wam to zaproponowali...:confused:

...
nooo nam to samo pediatra i laryngolog powiedzieli, minimum trzyletnie dziecko , mniejszym nie robia i już. Weronike tez czeka ten zabieg :-(

reklama
mis_usmiech_d.jpg

Kochana Martusiu !!

Wszystkiego naj naj w okazji urodzin!!!!
Zdrowia, spokoku i spełnienia marzen.
Pociechy z Alusia i łosia kochanego!!!!

Joasia z Kubusiem :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

No koniecznie i ja się dołaczam:tak: Martusiu przyjmij i ode mnie serdeczne życzenia:elvis: :elvis: :elvis:

Ja dziś ide z łosiem na Mistrzostwa Europy w Jeździe na Łyżwach:-) :-) :-) na Torwar. Wcziesniej mi to wisiało ale teraz nawet się cieszę :-) :tak:

Do góry