reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Piękniusia:tak: oczki juz uwodzicielskie:-) oj matka będziesz Ty miała kłopot za parę lat:cool2: :szok: :-D :tak: ;-)

- nowa Weronisia jest śliczna :-) Aż się ją boję pokazać jutro Maćkowi, bo mi się w drugiej lasce zakocha i będzie problem - no chyba, że mormonem zostanie w przyszłości :-)

- Laura jest też kochana i aż się zastanawiam, czy umiałabym teraz takie maleństwo na ręce wziąć :-)

- !!

oglądałam Laurę - śliczne małe słoneczko

niech im rośnie zdrowiutka

elficzko Weronia jest rozkoszna :)

Elfiku ale śliczne zdjęcie Weroniki w podpisie

o rany ile komplementów :szok: dziekujemy serdecznie za wszystkie :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Martusiu w dniu urodzin życzymy Ci wszystkiego naj naj, zdrówka, miłości najbliższych, szczerych przyjaciół i niekończącego się ciepła, którym nam tutaj emanujesz w chwilach lepszych i gorszych.
:elvis: 100 lat kochana! :elvis:

@-}-------

MARTUSIU KOCHANA...

Niech w Twoje urodziny świat się uśmiecha do Ciebie,
gwiazdy Ci rzucą prezenty,
a ptaki zaśpiewają śliczną piosenkę...

diversen167iv.gif

Kasiu.K ja się tam kompletnie nie znam na migdałkach, ale współczuję Ci z całego serca kolejnych problemów!
Ja tu tracę głowę przy pierwszej gorączce dziecka a Ty musisz się zmagać ciągle z czymś nowym :sick: Pełen Szacunek dla tej Pani :elvis:

Po trzecie z tego co mówili lekarze to wcześniej jak od trzech lat nie powinno się robić tych zabiegów, więc dziwi mnie że wam to zaproponowali...:confused:

...
nooo nam to samo pediatra i laryngolog powiedzieli, minimum trzyletnie dziecko , mniejszym nie robia i już. Weronike tez czeka ten zabieg :-(

reklama
mis_usmiech_d.jpg

Kochana Martusiu !!

Wszystkiego naj naj w okazji urodzin!!!!
Zdrowia, spokoku i spełnienia marzen.
Pociechy z Alusia i łosia kochanego!!!!

Joasia z Kubusiem :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

No koniecznie i ja się dołaczam:tak: Martusiu przyjmij i ode mnie serdeczne życzenia:elvis: :elvis: :elvis:

Ja dziś ide z łosiem na Mistrzostwa Europy w Jeździe na Łyżwach:-) :-) :-) na Torwar. Wcziesniej mi to wisiało ale teraz nawet się cieszę :-) :tak:

Do góry