reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

i dobrze Ci alusiu Twoja pani lekarz nasciemniała, do takich zabiegów jak Ty bedziesz miała, bo z tego co pamietam to zabieg ginekologiczny, to własnie uzywa sie znieczulenia płytkeigo, byłam przy takich znieczuleniach na praktyce, babki zasypaiaj na 15-20 minut, cały czas sa pod opieka anestezjologa........

takze nie ma sie czego bac!!!

reklama
cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: Elfik, ja Ci mówię zapisz Weronisię na jakiś casting- zmiecie konkurencję w 3 sekundy - po pierwszym mrugnięciu boskimi rzęsami cudnych ocząt :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
heheh ona wcale trzepotac rzęsami nie musi wystarczy ,ze zaprezentuje moc swojego głosu :tak: :-p :eek: a wymiecie wszelaka konkurencje :-D

:tak: :tak: :tak: na mini mini ma byc niebawem serial zdjeciaki...rodzice wysyłają zdjecia pociech do tv, Ci je obrabiają i wrzucają do bajki...każdy odcinek inny bohater. zdjecia mają byc całęj buzki , ak własnie jak Weronika w podpisie...wejdź Elfik na strone mini mini i obiecaj ze wyslesz fote weroniki
zobacze :tak: zapytam Grzesia i najwyżej coś tam wyślemy :tak:

i dobrze Ci alusiu Twoja pani lekarz nasciemniała, do takich zabiegów jak Ty bedziesz miała, bo z tego co pamietam to zabieg ginekologiczny, to własnie uzywa sie znieczulenia płytkeigo, byłam przy takich znieczuleniach na praktyce, babki zasypaiaj na 15-20 minut, cały czas sa pod opieka anestezjologa........

takze nie ma sie czego bac!!!
no fakt nie ma się czeo bac...co wiecej zaje..te uczycie tak sobie odpłynąc - najlepsze wcałym zabiegu:tak: :cool2:

edziu Kuba przy trzydniowce tez miał zaczerwnienione gardło........
wydaje mi sie, ze Julcia mniej by jadła, bolałoby ja gardło bardziej przy anginie, no ale lekarza nie bede podwazac........

mam nadzieje, ze to tzrydniowka, zniknie tak samo szybko jak sie pojawiła.....

reklama
czyli chyba dobrze, co?????

aaaa znowosci wczoraj zaniosłam podanie o przedłuzenie umowy............
mam nadzieje, ze rozpatrza pomyslnie..........:happy::happy::happy:
no to trzymam kciuki za pomyslnosc

a ja powoli zaczynam odliczac dni mojego powrotu do okropnej pracy (12 II )...mam nadzieje ze ją szybko zmienie

Do góry