reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Biedny Krzyś:-(
Pierwsze słyszę żeby od karmienia piersią się zęby psuły:szok: :szok: :szok:
ja o tym słyszałam od znajomych którzy tez przez to przeszli chodzi o karmienie dużego dziecka (ja karmiłam 14 mies i to dość intensywnie) ale nie wszystkie dzieci tak muszą reagować dla porównania mój piotrek który był karmiony tylko 4 mies zęby mleczne miał zdrowe, być może są też inne przyczyny ale nie wiem, tak mówią często dentyści

opisałam sie i krzysiek mi wszystko skasował :baffled: :eek: :no:
my juz po lekarskim maratonie, piotrkowi zmniejszyła się wada wzroku więc szkła do wymiany (podobno dzieci mogą wyrastać z wady "+") ja mam w jednym oku 0,75 ale nie pamietam + czy - ale pani powiedziała że jak nie chce to na razie nie musze nosić okularów wiec chyba poczekam, łoś prześwietlony jeszcze tylko denttysta krzyskowy został ale to zaraz wypadamy

A co sie dzieje z Klaudia - wyjechala gdzies na urlop?, bo nie wiem czy cos przeoczylam?

lenistwo mnie ogarnęło
Ja też myśłałam o Klaudii .... nie mówiła o wyjeżdzie :no:

Cześć dziewczynki. Dzięki za troskę :-) Mimo ferii nie wyjechałam, tylko mężulek tez wziął urlop, no i się znowu lenimy. Jak on jest w domu, to nawet mi się nie chce komputra włączać :-) A poza tym to w każdy dzień cosik tam mamy zaplanowane, np. dzisiaj byliśmy w Ikei (kupiłam sobie kołderkę i doniczkę na mojego storczyka), a wczoraj bylismy w biurze podróży z myślą o wakacjach i coś nas wzięło, żeby w tym roku jechać z Maciusiem gdziesik w ciepłe strony (ale narazie ciiii) :-)

Musze coś nadrobić, bo po tygodniu nieczytania to będę niewtajemniczona, a tu widzę, że Nianię na dzidzię też wzięło :-)

Cześć dziewczynki. Dzięki za troskę :-) Mimo ferii nie wyjechałam, tylko mężulek tez wziął urlop, no i się znowu lenimy. Jak on jest w domu, to nawet mi się nie chce komputra włączać :-) A poza tym to w każdy dzień cosik tam mamy zaplanowane, np. dzisiaj byliśmy w Ikei (kupiłam sobie kołderkę i doniczkę na mojego storczyka), a wczoraj bylismy w biurze podróży z myślą o wakacjach i coś nas wzięło, żeby w tym roku jechać z Maciusiem gdziesik w ciepłe strony (ale narazie ciiii) :-)

Musze coś nadrobić, bo po tygodniu nieczytania to będę niewtajemniczona, a tu widzę, że Nianię na dzidzię też wzięło :-)

Cześć Klaudia
Aż jestem ciekawa jaki kraj wybraliście:cool2:
u nas narazie staneło na Turcji :-) :cool2:
chcemy jechać na przełomie maja i czerwca
No ale jeszcze możemy zmnienić kierunek:-) :-p :cool2:

Edziu moze to faktycznie gardlo :-( i co do rosolku to mi ostatnio lekazr powiedzial ze jesli maluch nie ma apetytu to nie zmuszac i nie karmic choroby a rosoly przy braku apetytu sa podobno zabardzo obciazajace zoladek :eek: (nie wiem ile w tym prawdy bo ja zawsze tez na rosolkach jechalam) mam nadzieje ze Julince przejdzie ta paskuda :elvis:

KOCHANE poczytałam:-)

ale na razie nie popisze,bo mi Otylcia ryki odstawia,
a Damian już dłużej nie może sie nią zajmować

zajrzę później,jak mała pójdzie spać:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Oooo, wyczuwam tu jakiś żal, Lila ;-)
Ja teraz też będę miała emocje co kilka tygodni :szok: :-) :-p

A jak Klaudia? Bo o ile pamiętam, to Klaudia też miala podjąć starania i teraz tak cichutko. Klaudiuś - próbujecie dalej?????

U nas narazie jest tak: zero zabezpieczeń, wolna amerykanka z wyjątkiem paru najprawdopodobniejszych dni w miesiącu :-) Więc wszystko może sie zdarzyć. Starania na poważnie tak myślimy zacząć koło wakacji, coby urodzic na wiosnę. No i żeby był gorący klimat :-D to jedziemy do...

Cześć Klaudia
Aż jestem ciekawa jaki kraj wybraliście:cool2:
u nas narazie staneło na Turcji :-) :cool2:
chcemy jechać na przełomie maja i czerwca
No ale jeszcze możemy zmnienić kierunek:-) :-p :cool2:

...Grecji na płw. Chalkidiki - ok. 18 czerwca :-)

Do góry