reklama
kate332
lipcowe mamy'05
ja o tym słyszałam od znajomych którzy tez przez to przeszli chodzi o karmienie dużego dziecka (ja karmiłam 14 mies i to dość intensywnie) ale nie wszystkie dzieci tak muszą reagować dla porównania mój piotrek który był karmiony tylko 4 mies zęby mleczne miał zdrowe, być może są też inne przyczyny ale nie wiem, tak mówią często dentyściBiedny Krzyś:-(
Pierwsze słyszę żeby od karmienia piersią się zęby psuły
kate332
lipcowe mamy'05
opisałam sie i krzysiek mi wszystko skasował
my juz po lekarskim maratonie, piotrkowi zmniejszyła się wada wzroku więc szkła do wymiany (podobno dzieci mogą wyrastać z wady "+") ja mam w jednym oku 0,75 ale nie pamietam + czy - ale pani powiedziała że jak nie chce to na razie nie musze nosić okularów wiec chyba poczekam, łoś prześwietlony jeszcze tylko denttysta krzyskowy został ale to zaraz wypadamy
my juz po lekarskim maratonie, piotrkowi zmniejszyła się wada wzroku więc szkła do wymiany (podobno dzieci mogą wyrastać z wady "+") ja mam w jednym oku 0,75 ale nie pamietam + czy - ale pani powiedziała że jak nie chce to na razie nie musze nosić okularów wiec chyba poczekam, łoś prześwietlony jeszcze tylko denttysta krzyskowy został ale to zaraz wypadamy
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A co sie dzieje z Klaudia - wyjechala gdzies na urlop?, bo nie wiem czy cos przeoczylam?
lenistwo mnie ogarnęło
Ja też myśłałam o Klaudii .... nie mówiła o wyjeżdzie
Cześć dziewczynki. Dzięki za troskę :-) Mimo ferii nie wyjechałam, tylko mężulek tez wziął urlop, no i się znowu lenimy. Jak on jest w domu, to nawet mi się nie chce komputra włączać :-) A poza tym to w każdy dzień cosik tam mamy zaplanowane, np. dzisiaj byliśmy w Ikei (kupiłam sobie kołderkę i doniczkę na mojego storczyka), a wczoraj bylismy w biurze podróży z myślą o wakacjach i coś nas wzięło, żeby w tym roku jechać z Maciusiem gdziesik w ciepłe strony (ale narazie ciiii) :-)
Musze coś nadrobić, bo po tygodniu nieczytania to będę niewtajemniczona, a tu widzę, że Nianię na dzidzię też wzięło :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Cześć dziewczynki. Dzięki za troskę :-) Mimo ferii nie wyjechałam, tylko mężulek tez wziął urlop, no i się znowu lenimy. Jak on jest w domu, to nawet mi się nie chce komputra włączać :-) A poza tym to w każdy dzień cosik tam mamy zaplanowane, np. dzisiaj byliśmy w Ikei (kupiłam sobie kołderkę i doniczkę na mojego storczyka), a wczoraj bylismy w biurze podróży z myślą o wakacjach i coś nas wzięło, żeby w tym roku jechać z Maciusiem gdziesik w ciepłe strony (ale narazie ciiii) :-)
Musze coś nadrobić, bo po tygodniu nieczytania to będę niewtajemniczona, a tu widzę, że Nianię na dzidzię też wzięło :-)
Cześć Klaudia
Aż jestem ciekawa jaki kraj wybraliście
u nas narazie staneło na Turcji :-)
chcemy jechać na przełomie maja i czerwca
No ale jeszcze możemy zmnienić kierunek:-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Kate cieszę się ze maraton po lekarzach pozytywnie załatwiony :-) :-)
mania
Fanka BB :)
Edziu moze to faktycznie gardlo :-( i co do rosolku to mi ostatnio lekazr powiedzial ze jesli maluch nie ma apetytu to nie zmuszac i nie karmic choroby a rosoly przy braku apetytu sa podobno zabardzo obciazajace zoladek (nie wiem ile w tym prawdy bo ja zawsze tez na rosolkach jechalam) mam nadzieje ze Julince przejdzie ta paskuda
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Oooo, wyczuwam tu jakiś żal, Lila ;-)
Ja teraz też będę miała emocje co kilka tygodni :-)
A jak Klaudia? Bo o ile pamiętam, to Klaudia też miala podjąć starania i teraz tak cichutko. Klaudiuś - próbujecie dalej?????
U nas narazie jest tak: zero zabezpieczeń, wolna amerykanka z wyjątkiem paru najprawdopodobniejszych dni w miesiącu :-) Więc wszystko może sie zdarzyć. Starania na poważnie tak myślimy zacząć koło wakacji, coby urodzic na wiosnę. No i żeby był gorący klimat to jedziemy do...
Cześć Klaudia
Aż jestem ciekawa jaki kraj wybraliście
u nas narazie staneło na Turcji :-)
chcemy jechać na przełomie maja i czerwca
No ale jeszcze możemy zmnienić kierunek:-)
...Grecji na płw. Chalkidiki - ok. 18 czerwca :-)