9 grudnia 2005 o 12.50 rozmawiałam z Niania przez telefon a Maksio gaworzył w tle :-)
o jeju az mam ciarki
własnie zabieram się do tego samego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 grudnia 2005 o 12.50 rozmawiałam z Niania przez telefon a Maksio gaworzył w tle :-)
Cześć kochane ,
AniuSz. gratuluję Ci sukcesów w szkole. Nie jest mi jednak trudno sobie wyobrazić, ze ta mama miała rację i postępy dzieci to w ogromnej mierze Twoja zasługa. Wiem, że skromność nie pozwala Ci tak pomyśleć, ale z tego, co już o Tobie wiem, jesteś taką właśnie osóbką- bardzo ciepłą, cierpliwą, troskliwą. Chciałabym, aby moje dziecko, które też na pewno kiedyś pójdzie do szkoły muzycznej, natrafiło na taką nauczycielkę jak Ty
cała Ania - zero próżnosci a zdecydowanie za dużó skromności
kochana zasłużyłas na komplementy bo jesteś super nauczycielką ! To przeciez nie pierwszy raz Cie chwala wiec coś w tym jest napewno. SUper! Gratuluje
no to teraz "spaliłam buraka" dziewczyny wielkie dzieki za uznanie i tak miłe zdanie na mój temat ,ale w kwestii tej dziewczynki to bede się upierac przy swoim, ona jest autentycznie bardzo zdolna i ja jej tylko ciut pomogłam a reszta sukcesu to juz ona sama
taaaaaaa, aświstak siedzi i zawija je w te sreberka ;-) ;-)ale ja jestem taki krasnal wiec ogólnie to wyglądam normalnie, nie jakos tak chudo
Do nie do mnie ale chciałam napisać, ze po wczorajszym poście Kasi K:sick: tak mnie otrząsnęło, ze do dziś nie mogę przestać o tym mysleć, nie mam nastroju ani na żarty, ani dosłownie na nic.
Przewartościowałam sobie kilka spraw w życiu...i nie wiem czy nie zdecyduje się na DRUGIEGO DZIDZIUSIA..
Moze jezscze nie tak odrazu, ale moze za kilka miesiecy Łoś jest wniebowziety
IDŹ NA CAŁOŚC!!!...Przewartościowałam sobie kilka spraw w życiu...i nie wiem czy nie zdecyduje się na DRUGIEGO DZIDZIUSIA..
Nianiu
Ale by było fajnie, gdyby nam się razem udalo :-)
IDŹ NA CAŁOŚC!!!
IDŹ NA CAŁOŚC!!!
IDŹ NA CAŁOŚC!!!
Ha, na przekór Alce dziś w nocy spadł u nas śnieg ale żeby nie było tak dobrze to sobie topnieje